10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У Рівному стіни храму хочуть прикрасити мозаїкою із зображенням Порошенка

У Покровському соборі, що у Рівному, планують оздобити стіни унікальною мозаїкою, на якій буде зображеним Порошенко.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Прикрашатиме стіни храму художник Микола Кундель. Він розповів, що планує на одній із стін Покровського собору, яка розташована найближче до центрального входу, зобразити надання томосу ПЦУ. Там можна буде розгледіти Вселенського Патріарха Варфоломія, членів Священного синоду та українську делегацію, зокрема Петра Порошенка.

«У цьому немає жодної політики, — переконаний Кундель. — Адже Петро Порошенко був присутній під час того, коли Україна отримала Томос від Вселенського Патріарха. Одразу позаду них стоятимуть відомі борці за незалежність нашої держави. Без них не було б України, тому ми мусимо всіх ушанувати».

Раніше повідомлялося, що фонд Марини Порошенко витратив майже 112,5 мільйонів гривень з держбюджету з початку 2019 року.

Також джерело ІНФОРМАТОРа повідомило, що Петро Порошенко намагається зірвати інавґурацію Зеленского.

236 КОМЕНТАРІ

  1. Только такой, как на этой фотографии- злобного, ненавистливого, с глазами, в которых кровь и беда.Так его и ад не примет.Позор, худший президент всего мира и всех народов.

  2. А у кого же такое желание появилось?Наверное у тех у кого пенсия и зарплата нищенская,или у тех кто из хорошей жизни поехал на заработки оставив свои семьи.

  3. ХТО? ЗА ЩО?БАЛАБОЛ КУПУЄ, А МОЖЕ ЗАСТАВЛЯЄ ЛЮДЕЙ ТАКІ ГРІХИ РОБИТИ ?! ЩЕ НІМБ СОБІ НАМАЛЮЄ ЗЛОДІЙ !

  4. Це ж як треба себе любити люди він не святий це гріх від бога невже ви не бачити результата виборів це його оцінка а ви його на храм Господь у нас один Христос Воскрес

  5. Микола Кундель,зробіть мозаїку з пороха в себе в квартирі і моліться на нього,він для вас святий.Подуріли вже зовсім!!!!

  6. В Харькове решили выпустить туалетную бумагу и коврики на вход с рылами парАшенко и всех упырей правительства и депутатов.

  7. А почему церкви не зробить мазаику, если би ми жили и натаких машинах ездили и если би наши дети одихали на таких курортах ми тоже на його молилис,но уви бог не яшка видит кому тяжко

  8. Краще намалюйте., а то станеться, не ту мозаїку покладете, то можете ,ще перед порохом відповісти, то думайте.Дурні ви тай годі.Буде вам Божа кара…

  9. Да и фиг с ним! Я бы тоже был не против такого мурала где-то в Одессе! Как хреновое настроение-взял лоток яиц,и-вперёд! Хотя,думаю,через день-два его рожу хрен узнаешь,яйца ведь не дифицит.

  10. Він що Бог люди ви думаєте що робите він на крові молодих дітей заробляє валюту ганьба та що з вами де гідність українця .слава Україні.

  11. Тогда для Ривного капуста, цибуля и картошка по 100 грн за кг и все комунальные в пять раз поднять. И повесить им еще иконы Гройсмана, Яйценюха, Палубия, Турчинова, Пашинского со Свинарчуками и пусть на них молятся хоть лбы разобьют ДЕБИЛЫ.

  12. ……а мешки (полные денег) под глазами , шоколадные (рошеновские) яйца и обрезанный ” хвостик”тоже покажут?

  13. ВІН !!! Готує !!!
    Повзучий ….
    ЗАКОЛОТ !!!
    Почав зі Львова !!!
    5 років там не був !!!
    Аж на тобі !!!???…

  14. Вам ликов святых не хватает??? Кощунством не занимайтесь,превратили Божьи дома в развлекательные центры.Украшайте свое жилье его портретами и любуйтесь.

  15. Надо же,наворованные средства реализовывать.Вот,и мазаику себе любимому заказал,оплотит нашими кровными..

  16. Бога из себя возомнил, хочет чтоб на него молились,но не заслужил,за пролитую кров молодых воинов,нет ему прощения, слёзы матерей ему ещё окликнутся.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>