8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Порошенко намагається зірвати інавґурацію Зеленського

Джерело ІНФОРМАТОРа повідомило, що Петро Порошенко намагається зірвати інавґурацію Зеленского.

Це буде зроблено завдяки суддям Коституційного Суду України.

Оскільки згідно Постанови Верховної Ради України № 2227-IV Голова Конституційного Суду України повідомляє стосовно виконання новообраним Президентом України усіх конституційних вимог щодо несумісності з посадою Президента України та відсутності інших обставин, що унеможливлюють складення ним присяги, запрошує його до трибуни та вручає текст присяги Українському народові.

Як це положення може бути використано проти Володимира Зеленського?

Оточення Петра Порошенка наразі переконує Голову КСУ (Станіслава Шевчука, – прим. ред.) піти у відставку, а інші члени КСУ, велика кількість яких були назначені на посади президентом України, не встигнуть і не будуть мати бажання обрати нового Голову суду. А без Голови КСУ реалізувати положення Постанови Верховної Ради буде важко.

В тому випадку, якщо суддя КСУ подасть у відставку, то виникне ситуація, яка не регулюється законом. Можливо, подібну колізію вирішать за аналогією, але існує вірогідність того, що народні депутати і судді КСУ будуть наполягати на формальному дотриманні норм закону, а тому інавґурація може бути перенесена у часі до обрання нового голови КСУ. А це дозволить Верховній Раді вберегти себе від розпуску з боку Зеленського, а також прийняти необхідні закони, які дозволять створити Зеленському проблем у майбутньому, або реалізувати процедуру імпічменту.

“У цій змові активну участь приймає суддя КСУ Сас Сергій Володимирович, який є протеже Юлії Тимошенко”, – повідомляє джерело ІНФОРМАТОРа у Верховній Раді.

Сас Сергій Володимирович народився в Росії, в Красноярському краї, є українським політиком, членом партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”. Був назначений суддею Конституційного Суду від Верховної Ради України у 2014 році.

Також стало відомо, що під час першого туру виборів була домовленість між Петром Порошенко і Юлією Тимошенко проти Володимира Зеленського.

“Головною їхньою схемою було внесення змін в Закон “Про вибори Президента України” про обов’язкову здачу аналізів кандидатами в президенти”, – повідомляє джерело ІНФОРМАТОРа.

Якщо подібна ситуація виникне, то повноваження повідомити, запросити до трибуни та вручити текст присяги Українському народові перейдуть до заступника Голови Суду за аналогією закону. Але для цього варто відійти від формального розуміння норм Постанови ВРУ № 2227-IV.

Нагадаємо, що Олег Ляшко розповів про те, як закінчити епоху жадібності і бідності. Рецепт Олега Ляшка.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Порошенко был бы умным- сбежал, а так очень похоже, что будет сидеть. Ведь он не только свой народ обидел, но умудртлся и Америке и Германие и Венгрии нагадить и Англия ииеет зуб на него.Да и Израиль к нему не очень

  2. Это доказывает что джерело информации врут как последние пидоры ))) после того как Порошенко официально признал своё поражение и поздравил Зеленского с победой это просто абсурд и голимая манипуляция !!!

  3. Зачем постить полную чушь. Битва и война окончена! Петя на пасху шашлык жарить будет, а Вова пахать, сеять и конечно же укреплять своё мат состояние. Или кто то сомневается, что клоун не воровать, а о вас заботиться пришёл?)))

  4. Зачем постить полную чушь. Битва и война окончена! Петя на пасху шашлык жарить будет, а Вова пахать, сеять и конечно же укреплять своё мат состояние. Или кто то сомневается, что клоун не воровать, а о вас заботиться пришёл?)))

  5. Какие подлые статьи. Специально вмешивают туда Тимошенко чтоб настроить против Зеленского. Тимошенко с самого начала была против Порошенко. Она никогда его не поддерживала. А теперь она в сговоре. Не несите чушь и не настраивайте людей и команду Зеленского против Тимошенко

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>