13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

У РФ поблизу кордону з Україною зафіксували ешелони військової техніки

З кінця червня і принаймні до середини липня у Ростовській області поблизу кордону з Україною спостерігається пересування військової техніки.

Зокрема, 25 червня 2019 року про військову техніку у межах міста Звєрєво передає“Громадське радіо” із посиланням на росЗМІ.

“На знімку, який з’явився в розпорядженні DonDay.ru, видно кілька зенітних гармат, що стоять на спеціальних пересувних платформах. За знаряддям видно вагони поїздів з маркуванням російських залізниць”, — зазначає видання.

Там не беруться стверджувати для чого призначена військова техніка.

“Судити про призначення військової техніки на території Ростовської області не доводиться. Крім того, її наявність на платформах для пересування зовсім не означає, що вона прямує для військових дій на території України”, — пише DonDay.ru.

У виданні припускають, що військова техніка може призначатися для однієї з військових частин Ростовської області — Каменськ-Шахтинського або Новочеркаська.

Втім, інформація про техніку у Ростовській області з’явилася 2 липня 2019 року.

Фото із зображенням ще одного військового ешелону оприлюднив один з користувачів в Instagram.

Військова техніка РФ 2

Можна припустити, що цю техніку відправили зі складів зберігання старого озброєння  232-ї ракетно-артилерійської бригади ЦВО ЗС РФ.

ак само 10 липня 2019 року в Instagram було опубліковано фото військового ешелону з БТР-70. Фото оприлюднила одна з користувачок. На запитання іншого користувача звідки техніка — у Ростов чи з Ростова — вона відповіла, що не знає, бо техніка “стоїть”.

На зауваження іншого користувача, що поруч Україна, жінка зазначила: “Так, в мережі була інфа, що туди направляють техніку”.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 5%-й бар’єр подолають п’ять партій – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Голос» і Радикальна партія Олега Ляшка. Рейтинг «Батьківщини» впав нижче прохідного бар’єру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>