14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У президента оприлюднили «кастровану» стенограму, – Ляшко

Олег Ляшко назвав «кастрованою» оприлюднену стенограму з консультацій лідерів фракцій із новообраним Президентом і вимагає викласти повний відеозапис цієї зустрічі.

Політик підкреслив, Володимир Зеленський діє, як попередники – запроваджує жорстку цензуру.

Про це повідомила прес-служба РПЛ.

«Я уважно прочитав стенограму і точно пам’ятаю, як сказав Зеленському, і це підтвердять всі, про те, якщо він буде порушувати Конституцію і закони України – його будуть переслідувати до кінця життя, як Піночета, якого в Лондоні у 80 років затримали і помер він під арештом. Крім того, під час переговорів з лідерами фракцій пан Богдан, який на той момент не мав ніякого офіційного статусу, постійно смикав Зеленського то за штани, то за рукав, щоб той не ляпнув нічого зайвого. З цього приводу я теж зробив зауваження, але і цього немає в стенограмі. Тому ми наполягаємо на тому, щоб була оприлюднена не «кастрована» стенограма, а повний відеозапис цієї зустрічі», – заявив Ляшко.

Та навіть із оприлюдненої стенограми для українців має бути очевидно – Зеленський проти прозорості і відкритості, підкреслив лідер РПЛ.

«Я півгодини вимагав у нього включити пряму трансляцію та запросити журналістів, які чекали три години біля Адміністрації Президента результатів консультацій, щоб вся країна бачила, про що домовляються в цих таємних кабінетах. Я вимагав від Зеленського не порушувати Конституцію, змінити виборчу систему, скасувати мажоритарку, дати мені відповідь на питання щодо долі закону про мову, долі продажу землі, співпраці з МВФ і скасування рішення уряду про підвищення цін на газ. На жодне з цих питань Зеленський не відповів», – розповів політик.

Рупором Володимира Зеленського виступають його бізнес-партнери, зауважив Олег Ляшко, і попередив українців про реванш проросійських сил.

«Що у Зеленського на умі – те у його бізнес-партнера Шефіра на язиці! Шефір в інтерв’ю сказав, що треба «скасувати закон про мову, українську мову прибрати з телебачення і радіо, Путін не маніяк і ми з ним домовимося». Оце те, що думає сам Зеленський. Ці дрібні гопніки з проросійським мисленням, які дорвалися до влади, і своїми діями ведуть країну до нової революції і розвалу, які намалювали у своєму фільмі «Слуга народу». Не може бути навіть думки про те, щоб скасувати закон про мову чи домовлятися з Путіним, бо хто поверне життя десятків тисяч українців, яких вбив «хороший» Путін, і території, які він загарбав? Я вважаю, що це прямі докази проросійського реваншу, який втілюватимуть Зеленського і його компанія у новому парламенті», – вважає Ляшко.

Нагадаємо, що раніше Парубій також розкритикував стенограму, опубліковану АП Зеленскього.

3 КОМЕНТАРІ

  1. А чому ж ти великий радикал- праведник Петі не заперечував бо хозяїн не дозволяв гавкати. А зараз заробляеш бали щоби хто небудь копійочку кинув бо партія розбігається в різні боки. Противно дивитись на цю харю що аж вилискує від крадених грошей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>