12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Парубій прокоментував стенограму зустрічі Зеленського з лідерами фракцій

Глава Ради зазначив, що у ході зустрічі домовленостей про відкриті списки досягнуто не було.

Під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з головами фракцій не було досягнуто домовленості про відкриті списки.

Про це заявив голова Верховної ради Андрій Парубій, передає РБК-Україна.

Глава парламенту зазначив, що дуже прикро, коли президентство починається з антиконституційних указів.

“Домовленостей про відкриті списки на нараді не було досягнуто. Жодної. І те, що було заявлено про домовленість з головами фракцій про відкриті списки – це відверта неправда. Дуже прикро, коли починається президентство з антиконституційних указів. Починається з неправди. Це може прочитати будь-яка людина. Переважаюча більшість фракцій виступили за відкриті списки і не давали підтвердження на ідею Богдана про те,  що необхідно зробити закриті списки”, – заявив Парубій.

Раніше народний депутат Олег Ляшко, що АП опублікувала стенограму з цензурою.

35 КОМЕНТАРІ

  1. Мне по фиг открытые или закрытые списки. Лишь бы Вас, Даунов, в следующем парламенте не было. И чтоб Вы все были за решёткой с конфискацией. Зеленский показал, кто на самом деле в парламенте КЛОУНЫ.

  2. Сука как они уже надоели,прямо в печени сидят,в прямом смысле слова, да пусть будет один Царь и все холопы а не все цари а холопов нет

  3. Когда это “недоразумение” по десять раз ставил на голосование нужные для них законопроекты, это было вполне конституционно. Мрази осточертели.

  4. ВОТ ОНИ И РЕШИЛИ ОТЫГРАТЬ..ЦЫРК ..НА МЕЖЕЛЕТАРКИ..НА СТАРЫХ ПРОТОРЕНЫХ ДОРОЖКАХ ПОДКУПА..НИЩЕГО НАСЕЛЕГИЯ..А ТАК ВСЕГДА БЫЛО..ГРОМАДА РЕШИЛА ..И ЧТО ТАМ .ГРЕЧКА .РИС ПОДПИСЬ И БАСТА КАРАПУЗИКИ..!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>