11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У потязі Київ-Запоріжжя Ляшко пригостив пасажирів салом і пообіцяв знизити ціни на квитки (ВІДЕО)

Лідер Радикальної партії вирушив до Запоріжжя нічним потягом. Розташувавшись у звичайному купе, намагався бути ближчим до інших пасажирів, відчути те саме, що і вони.

Коли провідниця, побачивши народного депутата, спробувала замінити йому постільну білизну на кращу – той відмовився.

«Ви що, хочете мені чистішу постіль дати? Не треба, я хочу, як у всіх», – рішуче відрізав політик.

Запитав у провідниці, коли буде чай, погодився чекати 15 хвилин, поки нагріється вода. До чаю замовив печиво.

«З дитинства я 20 років потягом їздив у Луганськ, який тоді ще називався Ворошиловград. Сідаєш, замовляєш завжди чай. Там тьотя Тоня зустрічає. Далі пересідаю на Дизель і ще 9 годин їду в село Білокуракине. А потім йду від станції 9 км пішки, бо машина одна в тиждень їздила», – пригадав Олег Ляшко.

Політик нарізав сало з хлібом, розклав інші наїдки та запросив до столу сусідів по вагону. Бесіда з ними виявилася невимушеною та душевною. Одна з нових знайомих політика – Любов Миколаївна, розповіла йому, що вже не один рік працює в Італії, але хотіла б повернутися назавжди в Україну і мати роботу вдома.

«Наші будуть не по закордонах, а тут, коли відновимо економіку, щоб заводи працювали, фабрики. Я маю план відновлення підприємництва, протягом 5-7 років зробимо так, щоб в українців не було потреби виїжджати закордон», – запевнив пасажирку політик.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2017349221666998/

Познайомився поближче Олег Ляшко і з провідником. Жінка розповіла, що звати її Тетяна Григорівна, вона 30 років працює на залізниці, а родом – з Чернігівщини, як і він, – передає прес-служба РПЛ. 

«Скрізь чернігівські. От яка чудова Чернігівська земля. Треба і землячці, і всім залізничникам підняти зарплати», – наголосив політик.

Лідер РПЛ перевірив надійність верхніх полиць у своєму вагоні аби не сталося прикрого інциденту, як нещодавно у потязі Київ-Рахів, коли на жінку впала верхня полиця і пошкодила їй таз.

«Надійні полиці у вас тут? Дивіться, щоб на голову не впала. Коли ляжете спати, підніміть полицю і закрийте її. Я хочу, щоб ви жили 100 років і щасливо. Якщо що – кличте, я поряд у купе. Наче мають бути надійними полиці. Гарний вагон», – сказав пасажирам в сусідньому купе депутат.

Люди нарікали на дорогу вартість квитків. Олег Ляшко розказав, як її знизити.

«Треба провести демонополізацію, щоб більше було перевізників. Тоді вони змагаються за ринок, за пасажира і знижують ціни, піднімають якість надання послуг. Також потрібно вітчизняні вагони закуповувати, а не польські. Я був днями в Кременчуці. Тамтешній Крюківський вагонобудівний завод зробив для вітчизняних потреб близько 50 вагонів. Це мізер. Треба мінімум 500 робити. Я зміню закон і всі гроші, які отримує «Укрзалізниця» від перевезень, йтимуть на будівництво вагонів з української сталі на українських підприємствах», – розказав політик.

Коли поїзд прибув до кінцевої станції Запоріжжя, народний депутат допоміг жінкам з їхніми речами і пообіцяв навести порядок у країні.

Раніше повідомлялося, що Ляшко в поїзді Київ-Запоріжжя пообіцяв молодій парі надати кредит на квартиру під 1%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>