9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко в поїзді Київ-Запоріжжя: Міша, женись на Елі, а я обіцяю вам кредит на квартиру під 1%!

Олег Ляшко вирушив в робочу поїздку до Запоріжжя нічним потягом. В купе до політика підсіли інші пасажири, зав’язалася тепла і душевна розмова за чашкою чаю.

Про це повідомляє ІНФОРМАТОР.

Політик пригощав своїх нових знайомих бутербродами з салом та іншими наїдками, які захопив з дому. Одна з пасажирок – молода дівчина на ім’я Еля – зізналася народному депутату, що вже рік зустрічається з хлопцем Мішею, але до одруження справа не доходить. Як і більшість молодих людей в Україні, Еля та Міша не наважуються побратися і завести дітей, бо не мають власного житла та високооплачуваної роботи в рідному Запоріжжі. Ляшко особисто звернувся до хлопця, відео-звернення дівчина записала на свій телефон.

«Міша, ти чому мені Елю ображаєш? Вона каже, що ти досі на ній не одружився. Вона тебе любить. Вже мені навіть про тебе розказала. Готова поєднати з тобою життя. Пообіцяв, коли ви одружитеся, я зроблю кредити на житло для молодих родин під 2-3% річних на 20-30 років. Щоб сім`ї в добрі і щасті жили у власній квартирі. Коли буде весілля, запросіть, я приїду», – сказав на камеру дівчини народний депутат.

Дівчина зашарілася, а інші пасажири дружньо підтримали звернення політика.

https://www.facebook.com/100001758206922/posts/2018323128236274/

Раніше повідомлялося, що Ляшко привітав митрополита Eпіфанія з інтронізацією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>