2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У парламенті вимагають закрити виїзд з країни Коболєву і Супрун

Олег Ляшко має намір продовжити у суді боротьбу за повернення до держбюджету 1,5 мільярда гривень премії, які голова «Нафтогазу» привласнив незаконно.

Про це політик заявив у кулуарах парламенту.

«Я дав доручення підготувати позов до суду, щоб оскаржити рішення уряду про продовження контракту з Коболєвим. Також ми вимагатимемо від суду зобов’язати правоохоронців заблокувати банківські рахунки голови «Нафтогазу», щоб змусити його повернути 1,5 мільярда гривень. Якщо суд не підтримає наші вимоги, після президентських виборів я скасую рішення уряду про укладення контракту з ним. Так чи інакше, гроші будуть повернуті до бюджету. Якщо Коболєв добровільно не поверне 1,5 мільярда гривень з офшорів, я посаджу його у тюрму. Його та всю його команду, яка сьогодні грабує Україну. І не випущу з тюрми, поки не повернуть вкрадені гроші», – наголосив лідер Радикальної партії.

Народний депутат переконаний, правоохоронці повинні перешкодити спробі втечі Андрія Коболєва, Уляни Супрун та ще низки одіозних чиновників з України. Кандидат у Президенти вимагає анулювати службові паспорти очільника «Нафтогазу» і в.о. міністра охорони здоров’я.

«Вже зараз звертаюсь до спецслужб: треба анулювати дипломатичні паспорти голові «Нафтогазу» і його гоп-компанії. Так само анулювати диппаспорт «Доктора Смерть» Уляни Супрун. Я абсолютно впевнений, що одразу після виборів вони будуть тікати з України. Не можна нікого випускати з країни до завершення розслідування. Я попереджаю і прикордонників, і СБУ – якщо ви дасте можливість Коболєву, Супрун і всім іншим, хто сьогодні грабує Україну, втекти, сядете замість них у тюрму. На відміну від нинішньої влади, яка кришує злодіїв, я їх з-під землі дістану і притягну до відповідальності», – підсумував Ляшко.

Раніше Олег Ляшко стверджував, що Кабмін покриває обкрадання українців головою «Нафтогазу» Андрієм Коболєвим і має нести за це відповідальність.

16 КОМЕНТАРІ

  1. Чому тільки цим? Їх всих треба тримати тут і,щоб вони всі стали перед судом і відповіли за всі свої злочини перед державою і народом! Бо там у ВР і Кабінеті міністрів і в міністерствах такий гад юшник,одні злодюги!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>