8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

У Німеччині вже привітали РФ з поверненням до ПАРЄ

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас привітав рішення про повернення делегації РФ до Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на прес-службу відомства.

“Росія належить до Ради Європи — з усіма правами й обов’язками, що випливають з цього”, – сказав міністр.

Він “вітає досягнутий компроміс, щоб Росія залишилася в Раді Європи”.

“Це добра новина для російського громадянського суспільства”, – зазначив Маас.

Нагадаємо, Кремль відмовився виконувати вимоги Морського трибуналу щодо моряків.

28 КОМЕНТАРІ

  1. Валентина Авраменко Кроме Украины. Мораторий на вывоз леса снимали в угоду Германии, Тимошенко договора на газ подписывала в угоду России, и т.д

  2. Да все правильно. Почему Германия должна финансово страдать из-за нас, если посмотреть на наших политиков, которые за все 5 лет войны тол ко и делают, что воруют. Конечно весь мир от нас отхрестится. Нашим политикам самим Украина не нужна.

  3. Я все казав,що Європа,це стара проститутка,і вона в свій час,не один раз підставляла Україну,так що Україні треба вихходити з нормандського проекту,бо на тих підарасів немає що надіятись

  4. Вони почули,що Зеленський анонсував розвиток краіни в сучасних технологіях, що в нього є політична воля, що він не вторитиме сліпо з облесливою усмішкою “королям” і “герам”, ” месье” і”господам”, а виводитиму краіну з леторгічного сну.Він не спокушений політичною рутиною, бачить реальні обставини, не навчений прописній дипломатіі, говорить напряму.Якщо з.них хтось не наздоганяє імпульсивність Зеленського, це іхня проблема.Політика –це величезні гроші.А зрозуміли, що з Зеленським каші не звариш, тому і повернулися до старих ігрищ.І хай.Нам треба в краіні наводити лад, а не досі вішати шмарклі ,підлизувати намащені повидлом губи та рюмсати.Всі згадують підтримку Порошенка.А подивіться вище мого коментаря.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>