19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У нареченої бойовика ІД, яка втекла з Великобританії, помер новонароджений син

У колишньої громадянки Великої Британії Шамім Бегам, яка у 2015 році у 15-річному віці втекла до Сирії й долучилася до угруповання «Ісламська держава», помер новонароджений син. Це вже третя дитина Шамім, яка померла за час її проживання з ІД.

В офіційній медичній довідці вказано, що дитина померла від пневмонії. Вона прожила менше, ніж три тижні, – передає ВВС.

Чоловіка Шамім, якого нині утримують у в’язниці, вже поінформували про смерть сина.

За даними CNN, після погіршення стану здоров’я дитини 7 березня його разом з матір’ю перевезли з табору до головної лікарні міста Ель-Хасака, що на півночі Сирії. Утім за кілька годин після прибуття до лікарні дитина померла. Фельдшер з неурядової гуманітарної організації Kurdish Red Crescent розповів, що в дитини були проблеми з диханням.

Представник уряду Великої Британії вже заявив, що смерть дитини — це велика трагедія та смуток для родини.

Раніше в Шамім померли син та донька. Своєму третьому сину 19-річна Шамім дала ім’я Джаррах — саме так звали її первістка.

Коли Шамім Бегам була на 9 місяці вагітності, вона розповіла кореспонденту The Times, що прагне повернутися додому в Лондон, аби мати можливість виховувати дитину від чоловіка-бойовика.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>