10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У Миколаївській області хуліган зламав ногу поліцейському

 Березанці нетверезий чоловік вдарив працівника поліції, внаслідок чого той зламав ногу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області, передає УНН.

Як повідомили у прес-службі, вдень 23 квітня наряд патрульної поліції прибув на виклик про хуліганство до місцевого кафе. З’ясувалось, що компанія нетверезих відвідувачів голосно та нецензурно висловлювалась, а на невдоволення клієнтів реагувала новою порцією лайки.

Поліцейські зробили зауваження правопорушникам, а найактивнішого хулігана попросили вийти з закладу. Однак у відповідь чоловік почав агресивно себе поводити та вдарив правоохоронця по нозі, внаслідок чого він упав та зламав ногу.

Правоохоронці затримали 38-річного зловмисника і доставили до відділку поліції. У крові правопорушника медики виявили 2 проміле алкоголю.

Наразі затриманому інкримінується ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) КК України, що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Тривають слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Києві ліквідували конвертцентр.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>