2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Москві відкриють представництво невизнаного Придністров’я

Незважаючи на запевнення Росії у підтримці територіальної цілісності Молдови, найближчим часом у Москві відкриють представництво невизнаного Придністров’я.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові, інформацію про це підтвердив так званий міністр закордонних справ невизнаного регіону – політичний представник на переговорах щодо Придністровського врегулювання Віталій Ігнатьєв.

«Раніше в Москві вже працювало представництво Тирасполя, однак із незрозумілих причин його було закрито. Відкриття в січні 2019 року нового представництва Придністров’я, поряд із представництвами Південної Осетії і Абхазії, стане важливим кроком в активізації співпраці з Росією і для надання допомоги жителям Придністров’я, які проживають у Росії», – заявив Ігнатьєв.

Раніше про відкриття представництва повідомляв і лідер невизнаного регіону Вадим Красносельський.

Планується, що представництво невизнаної Придністровської молдавської республіки буде відкрито в самому центрі Москви, на Новому Арбаті.

Офіційний Кишинів поки що ніяк не прокоментував заяву Ігнатьєва, проте раніше неодноразово висловлював свою стурбованість рішенням влади РФ про відкриття представництва Придністровського регіону в Москві.

У рамках переговорного процесу щодо Придністровського врегулювання представники Росії неодноразово запевняли у підтриманні суверенітету, незалежності і територіальної цілісності Республіки Молдова.

Раніше назвали країну, де збудували рекордну кількість хмарочосів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>