9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У Харкові судять канібалів, які декілька днів їли труп вбитого поліцейського

У Харкові розпочався суд над батьком та сином, які розчленували та з’їли свого товариша по чарці.

Як стало відомо, чоловіки посварились з новим знайомив під час застілля. Тоді чоловіки напали на жертву та вбили його. За словами батька, новий знайомий виявився екс-поліцейським, що викликало у нього настороження.

Потім з трупа відрізали шматки м’яса та готували з них страви. Боячись викриття, вбивці викинули обезголовлений труп під багатоповерхівкою на Салтівці, а голову сховали на балконі у своїй квартирі.

Наразі, суд продовжив підозрюваним арешт на 2 місяці. У квітні приступлять до допиту свідків, – повідомляють ЗМІ.

Як і в минулий раз, 41-річний Максим Костюков ховає обличчя під чорною шапкою. Але його 20-річний син Ярослав веде себе більш спокійно. Обидва відмовляються відповідати на питання суду перед журналістами і вимагають закритого засідання.

На перших допитах син казав, що сам не брав участі в поїданні тіла вбитого, що це робив лише батько. Але згодом Костюков-молодший разом з адвокатом відхрещувався від звинувачень, а захист заявляв, що син давав свідчення під тиском.

Потерпілим по справі виступає неповнолітній син загиблого, на засіданні був присутній його представник. Колишня дружина загиблого просить суд відшкодувати збитки: 12 903 гривні 86 копійок матеріального і 500 тисяч гривень моральної шкоди.

За такий злочин обвинуваченим передбачене довічне ув’язнення, згідно чинного законодавства.

Костюкова-старшого звинувачують також у незаконному зберіганні боєприпасів: за рік до злочину він служив на Донбасі за контрактом і привіз додому патрони.

Нагадаємо, раніше у Харкові чоловіки в балаклавах стріляли в поліцейського.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>