12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Черкасах зібрали молодь, щоб підтримати одного з кандидатів за 100 грн

У Черкасах 17 квітня на Соборній площі о 17.00 зібралося близько 100 осіб на підтримку кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Учасники акції, віком від 14 до 20 років, тримають у руках плакати: «Задаємо питання Порошенку», «Настав час — відповідати, Порошенко!».

Про це повідомляє «Про все».

Поряд з учасниками розміщені валізи з написами: «Березенко — чемодан, вокзал, в’язниця», «Зубко — чемодан, вокзал, тюрма». Втім, відповісти на запитання, про кого йде мова на написах, мітингувальники не змогли.

Координатори акції відмовляються спілкуватися з пресою та відповідати на запитання громадськості, з якою метою організовано акцію. Однак журналісту «Про все» все ж вдалося поспілкуватися з дівчиною Наталею, яка назвала себе координатором заходу. Вона повідомила, що координує дії мітингуючих, які стихійно зібралися через оголошення в соцмережах і хочуть поставити запитання Порошенку.

Крім того, дівчина зазначила, що вони збирають питання до кандидата Порошенка і передають їх у штаб Зеленського.

Представниця громадськості Ірина Макідон зачитала запитання громадськості до чинної влади.

У Черкасах зібрали молодь, щоб підтримати одного з кандидатів за 100 грн

«Мета нашої акції – передання запитань українського народу, щоб Зеленський міг задати Порошенку і їх уже передали до штабу, потім віддадуть до центрального штабу. Організувався народ сам, ми лише підготували плакати. Ми вважаємо, що у Володимира Зеленського є більше шансів задати ці питання діючому президенту. Якщо народу Порошенко не відповідає, то, можливо, він відповість своєму опоненту. Я не знаю, що там прпонували у соцмережах, у мене не було часу зайти і почитати, бо займалися організацією», — зазначила Ірина.

Учасники акції практично не йдуть на контакт із журналістами та не можуть повідомити, з якою метою вони тут зібралися і які запитання хочуть пставити Президенту.

У Черкасах зібрали молодь, щоб підтримати одного з кандидатів за 100 грн

На акції присутні близько 15 правоохоронців, які розповіли, що повідомлення про акцію до них надійшло з Києва, у документі зазначено, що організатором заходу є громадянка Дзюбенко.

Один з учасників акції розповів, що в Інстаграм їм обіцяли заплатити за участь в акції по 100 гривень. Але грошей так і не дали.  Натомість організатори акції цю інформацію спростовують.

По завершенні акції координатори хутко зникли. Наразі по місту ходять групи дітей і шукають організаторів, щоб забрати обіцяні кошти.

Ще один учасник акції, який відмовився називати своє ім’я, також розповів, що йому пообіцяли 100 грн за участь в акції, але коштів так і не заплатили.

За 15 хвилин після завершення мітингу поблизу ресторану швидкого харчування МкДональд’с учасники заходу спіймали одного із організаторів, вимагали повернути обіцяні кошти й намагалися групою застосувати до особи фізичну силу. Однак перехожі їх зупинили. Організатор втік у невідомому напрямку.

Детальніше дивіться у відео:

Нагадаємо, суд скасував націоналізацію “ПриватБанку”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>