7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Черкасах попрощалися з убитим журналістом

У п’ятницю, 21 червня, в Черкасах попрощалися з громадським активістом і журналістом Вадимом Комаровим.

Про це повідомляє ресурс “Про все“.

Рідні, близькі та друзі провели Комарова в останній шлях в приміщенні обласної філармонії міста Черкас. Серед десятків людей, які прийшли з ним попрощається, так само були і його колеги.

“Ми з дружиною добре знали Вадима і його сім’ю, також поїдемо на кладовищі. Запам’яталася його відкритість, щирість і позитивність. Він був трохи холериком і мав дещо вибуховий характер, але швидко відходив. Вадим старався для людей – це було сенсом його життя”, – розповів громадський активіст Денис Колесник.

Також розповів про загиблого і черкаський адвокат Валерій Макєєв. Він підкреслив, що запам’ятає Комарова таким, що завжди кудись поспішає. Також він зазначив, що винних у жорстокому побитті активіста треба безумовно покарати, але він сумнівається, чи вдасться їх знайти.

“Йому завжди було про що розповісти. Останній місяць у нього був настільки переповнений планами, що вистачило б ще на одне життя. Шкодую дуже. Зараз його не вистачатиме, адже для Вадима я хотів створити місцевий канал, але зараз навіть в думках не повертаюся до цього. У мене є мотивовані підстави говорити, що результату від розслідування я не очікую”, – сказав Макєєв.

Директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук розповіла, що Комаров для неї був унікальною людиною.

“Він і блогер, і журналіст, і аналітик. Його хвилювали міські проблеми і він намагався говорити правду. Я запам’ятаю його, як щиру людину”, – додала вона.

Нагадаємо, Вадим Комаров помер в ніч на 20 червня. Чоловіка жорстоко побили на початку травня і він більше місяця провів у комі. Нападників на журналіста досі не знайшли, оприлюднили тільки його фоторобот.

Нагадаємо, у поліції назвали основні версії вбивства журналіста у Черкасах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>