6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У поліції назвали основні версії вбивства журналіста у Черкасах

Одна з версій — професійна діяльність журналіста Комарова.

Прес-секретар поліції Черкас Дмитро Грищенко повідомив, що у слідства є три основні версії щодо нападу на журналіста Вадима Комарова, який помер після жорстокого побиття.

Про це Грищенко написав у своєму Facebook.

Одна з версій — професійна діяльність Комарова.

“Сьогодні близько другої години ночі помер журналіст Вадим Комаров, який 46 днів провів у лікарні, в комі, після зухвалого нападу… На жаль, на сьогодні особа нападника не встановлена, проте робота у цьому напрямку триває. Зараз справою займається група слідчих слідчого управління поліції Черкаської області. Справа розслідується як умисне вбивство. У слідства є три основні робочі версії — це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів”, – підкреслив прес-секретар.

За словами Грищенка, було проведено ряд оглядів місця події, де вилучено речові докази. Крім того, призначено комплекс судових експертиз, направлених на встановлення особи, яка скоїла кримінальне правопорушення, проведено поквартирний обхід будинків, які розташовані неподалік місця вчинення злочину.

“Допитано понад 1300 осіб, встановлено та відпрацьовано понад 100 камер відеоспостереження, що розташовані по маршруту руху потерпілого. Частину відео вилучено та долучено до матеріалів кримінального провадження. Поліція, відповідно до вимог закону, не може надати всю інформацію, якою володіє слідство, проте запевняємо, що робимо все, що від нас залежить, щоб встановити та затримати нападника”, – написав він.

Як писало РБК-Україна раніше, Вадим Комаров, який знаходився у комі після побиття 4 травня, помер. Варто відзначити, що глава Національного союзу журналістів Сергій Томіленко підкреслював, що єдина версія замаху — професійна діяльність журналіста.

Раніше повідомлялося, що журналіст Комаров помер після побиття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>