11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У БПП вважають, що звернення Зеленського до Тимошенко — це спроба уникнути дебатів

Народний депутат від фракції БПП Максим Саврасов, представник штабу Петра Порошенка, прокоментував пропозицію Володимира Зеленського Юлії Тимошенко бути незалежним арбітром і ведучою його дебатів з Петром Порошенком.

Про це повідомляє Громадське.

«Не можу сказати, що Юлія Володимирівна була незаангажована протягом кампанії. По-перше, вона всю критику зосередила на нашому кандидаті. По-друге, ми побачили, що в багатьох комісіях, виборчих і дільничних, комісії від кандидата Зеленського подавались від штабу Юлії Володимирівни… Не можна сказати, що це не заангажований кандидат. Тобто це ще один крок, щоб уникнути дебатів», — сказав Саврасов.

Нагадаємо, 3 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати перед другим туром президентських виборів і дав йому 24 години на рішення. Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на НСК «Олімпійський», у присутності усіх охочих журналістів і каналів.

Спочатку в БПП відповіли, що Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з Зеленським. Згодом Порошенко записав відеозвезрення, у якому погодився на дебати.

Сьогодні, 4 квітня, Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко бути незалежним арбітром і ведучою його дебатів з Петром Порошенком. У Тимошенко вже відповіли на пропозицію Зеленського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>