11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

ЦВК зареєструвала Іллю Киву кандидатом від «Опозиційної платформи – За життя»

Екс-начальник департаменту по боротьбі з наркозлочинністю, колишній помічник міністра МВС Арсена Авакова Ілля Кива балотується на дострокових парламентських виборах від партії “Опозиційна платформа – За життя”. До Верховної Ради він йде по списку під 34-им номером.

Про це стало відомо на сайті ЦВК.

“Народився 2 червня 1977 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Всеукраїнська профспілка МВС України, член Політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включений до виборчого списку під №34″, – написано про Іллю Киву на сайті.

Раніше Іллі Киви не було в списку перших 35-ти кандидатів партії “Опозиційної платформи – За життя”. Вже після з’їзду його вирішили додати замість Михайла Наконечного.

Судячи з останніх рейтингів, “Опозиційна платформа” набирає більше 10% голосів. А це означає, що Ілля Кива має непогані шанси на проходження в Раду.

Нагадаємо, раніше Кива вступив в партію Медведчука.

Більшість читачів Інформатора переконані, що в Україні не повинні працювати телеканали, підконтрольні Віктору Медведчуку.

24 КОМЕНТАРІ

  1. Це “політик”, рівня російсько жиріка. Їм, хоть би з ким, як би до влади і трибуни. А там бабло і влада. Ляшко, кива, чорноволи, всі “укушені” носіями владного вірусу, будуть мінятися під колір любих владарів. Якби– влада, трибуна, гроші і ніякої відповідальності. Вони забули, навіщо вони там!!!

  2. Ця вся стара і брехлива пезд…та , має піти на полiтичний цвинтар і крапка , це минуле про яке потрібно забути .Тільки молоді амбіціозні і перспективні люди повинні прийти до влади і повинен працювати закон один для всіх в Украіні .

  3. Ківа не здивував !!!
    Ця особа є така як є, І ВСЕ,ми просто маємо пам’ятати це.У нас це як правило в політиці,одне роблять,інше говорять,така гнила політика,разом з опоблоком за життя !!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>