11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

“Це технічний збій”: в АП заявили, що Порошенко не нагороджував орденом Тараненка, підозрюваного у розкраданні коштів “Укрзалізниці”

В Адміністрації президента заявляють, що президент Петро Порошенко не нагороджував орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня директора “Дніпропетровського стрілочного заводу” Сергія Тараненка, якого НАБУ підозрює у заволодінні 93 мільйонів гривень “Укрзалізниці”.

Про це повідомив керівник прес-служби АП Андрій Жигулін, – пишуть ЗМІ. 

“Повідомлення про нагородження цієї людини – це помилка. На сайт потрапила помилкова версія указу через технічний збій і помилку представників АП”, – сказав він.

За словами Жигуліна, “документалісти з АП дали не той проект указу”.

“Це технічна помилка працівників адміністрації, які готували документ. Людини цієї у правильному указі немає”, – запевняє Жигулін.

Він також пояснив, що орден Тараненку не вручали, його, мовляв, навіть не підготували ще.

“Ні. Указ – це тільки заява про те, що орден є. це паперова робота. Потім є різні моменти для їх вручення. Фізичного ордена нема. Тільки на підставі правильного указу, який передається у відділ нагород, уже виготовляється і посвідчення, і сам орден”, – підсумував представник АП.

Нагадаємо, Петро Порошенко нагородив орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня директора “Дніпропетровського стрілочного заводу” Сергія Тараненка, якого НАБУ підозрює в заволодінні 93 млн грн ($ 3,6 млн) “Укрзалізниці”.

Крім цього, таємним указом Петро Порошенко присвоїв своєму головному охоронцеві Юрію Федорову звання генерал-лейтенанта.

8 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>