7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Трамп знову не прийшов на прийом до кореспондентів Білого дому

Президент США Дональд Трамп третій рік поспіль ігнорує традиційну вечерю Асоціації кореспондентів Білого дому.

Участь у прийомі відмовилися взяти також й низка представників адміністрації Трампа. Замість спілкування з журналістами президент виступив на мітингу своїх прихильників у місті Грін-Бей у штаті Вісконсин. Там Трамп знову назвав ЗМІ «ворогами народу» і «шахраями», – передає Радіо Свобода.

Глава Асоціації кореспондентів Білого дому Олів’є Нокс у відповідь заявив, що такі вирази, як «фейкові новини» і «вороги народу», – це не привід для насмішок. Нокс закликав відмовитися від політично мотивованих нападок на журналістів, робота яких, як він висловився, в тому, щоб «притягати до відповідальності» представників влади.

Присутність на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому не є обов’язковим для президента США, однак ця традиція дотримується з 1921 року. До Трампа останнім, хто не прибув на зустріч з пресою, був Рональд Рейган. У 1981 році незадовго до вечері він пережив замах і відновлювався від кульового поранення.

Нагадаємо, раніше Трамп назвав американські медіа, які не пишуть про досягнення його президентства, «божевільними психопатами», справжньою «опозиційною партією» та «ворогами народу».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>