15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Терористи почали здійснювати більше злочинів проти місцевих жителів на Донбасі

На окупованому Донбасі побільшало злочинів, які скоюють бойовики.

Ватажки найманців покривають злочини своїх підлеглих, щоб не допустити зростання протестних настроїв, заявив на брифінгу в Міністерстві оборони речник Максим Праута, передає “Цензор.нет“.

“Командування російсько-окупаційних військ намагається запобігти зниженню мотивації особового складу до проходження військової служби. Так, під виглядом нібито підвищення рівня правового захисту російських військовослужбовців потай введені обмеження для так званих “військових правоохоронних органів” з реагування ними на вчинення військових злочинів і правопорушень , в тому числі щодо цивільного населення. Як результат, минулого тижня на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях зросла кількіс ство злочинів, скоєних окупантами”, – сказано в повідомленні.

13 липня в Ясенівському Луганській області найманці підірвали гранату в громадському місці, внаслідок чого постраждала місцева мешканка.

14 липня бойовики вбили цивільного, 17 липня напали і завдали важкі травми батькам з дітьми. 18 липня поранили двох людей в Єнакієвому Донецької області.

“При цьому у всіх випадках військове командування противника покриває винуватців з метою недопущення зростання протестних настроїв серед населення в районах дислокації підрозділів російсько-окупаційних військ”, – зазначив Праута.

Нагадаємо, п’ять років тому українська армія звільнила від російських терористів та бойовиків Сєверодонецьк і Попасну у Луганській області.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>