9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Супрун розповіла, чому її викликають до суду

В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявляє, що юристи МОЗ щотижня по 20 разів перебувають у судах.

Про це вона сказала на брифінгу у Львові 3 січня, повідомляє “Укрінформ”.

“Юридичний департамент МОЗ щотижня по 20 разів знаходиться в судах у справах, які подають звільнені за корупцію керівники лікарень, ректори медуніверситетів, а також, як в даному випадку, депутати”, – заявила в.о. міністра.

Останній раз, за ​​словами Супрун, її викликали до Печерського райсуду Києва через заяви народного депутата Сергія Власенка і Рахункової палати.

“Вчора вже під вечір, десь о 17 годині прийшли два листи, в яких були п’ять викликів до Печерського суду через “скоєні мною адміністративні правопорушення”. Вони були подані депутатом у зв’язку з тим, що в міністерстві нібито вчасно не відповіли на його запити”, – розповіла Супрун.

Вона додала, що на чотирьох заявах була дата 4 грудня, на одній – 19 грудня.

“Але чомусь нам їх вислали тільки 29 грудня, що можна простежити на сайті Укрпошти”, – сказала Супрун і зазначила, що з’явитися на засіданні суду вона вже не могла, оскільки їхала до Львова.

“Так виглядає, що це було навмисне зроблено, щоб я не змогла прийти, щоб суд міг вирішувати проти мене, мотивуючи, що я не з’явилася до суду”, – сказала вона.

За словами Супрун, подібне відбувається вже не вперше.

“Сподіваюся, коли пройде реформа судової системи, такі рішення не будуть прийматися в останні хвилини. Було б добре знати заздалегідь, коли буде розглядатися справа, щоб вчасно задіяти адвоката тощо”, – підсумувала керівник МОЗ.

Раніше повідомлялося, що депутати хочуть відсторонити Супрун з посади.

6 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>