11.5 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Суд подовжив термін тримання під вартою підозрюваному у вбивстві “Сармата”

Печерський районний суд Києва продовжив на два місяці термін тримання під вартою Віктору Власюку — підозрюваному в організації вбивства Віталія Олешка «Сармата».

Про це повідомляє Громадське.

Сторона обвинувачення обґрунтувала необхідність продовження арешту ризиками втечі підозрюваного, тиску на свідків, слідство та знищенню речових доказів.

За даними слідства, Власюк є лідером злочинного угрупування Дніпра до якого входило близько 10 осіб, серед яких інші підозрювані у справі, зокрема Артем Матюшин, Микола Ломака, Олександр Обухов, Максим Владимиренков, Тарас Мовчан, Денис Зеленкін, Кузнєцов та Смірнов. Саме Віктор Власюк, за даними слідства, отримав замовлення від невстановленої особи на вбивство Віталія Олешка та разом з іншими підозрюваними Євгеном Бродським та Михайлом Сігідою розробив план вчинення злочину.

Сторона захисту Власюка заперечувала проти задоволення клопотання, наголошуючи на тому, що підозра необґрунтована, доказів вини недостатньо і справа сфальсифікована. До того ж, захист заявив, що в розшук Власюк був оголошений за хуліганство, а про його причетність до вбивства «Сармата» свідчать лише телефонні переговори з іншими фігурантами.

Сам Власюк підтримав своїх захисників.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що організатор вбивства Сармата може вийти на волю за $500 тисяч.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>