15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Суд на Донеччині ухвалив звільнити з-під варти бойовика Джумаєва

Мар’їнський районний суд на Донеччині не продовжив міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для бойовика бандформування «П’ятнашка» Романа Джумаєва, який воював під Донецьким аеропортом і в Дебальцевому.

Про це в суботу, 23 березня, пише інформаційне агентство “Вчасно“.

Бойовик Роман Джумаєв, який, за версією слідства, стріляв в «кіборгів» і захисників Дебальцеве зможе вийти з-під варти вже 7 квітня.

Після участі у НЗФ маріуполець Джумаєв втік до Білорусі, де роздавав місцевим журналістам хвалькуваті інтерв’ю, в яких розповідав про свої «подвиги», а коли в Білорусі стали піднімати питання про депортацію бойовика, змушений був повернутися в Україну.

Джумаєва затримали 18 вересня 2017 року в Мар’їнському районі, коли він спробував перетнути лінію розмежування з боку ОРДЛО.

4 січня 2018 року кримінальне провадження за звинуваченням Джумаєва було передано в Мар’їнський районний суд Донецької області, а вже 3 травня 2018 року цей суд відпустив бойовика під домашній арешт.

Повторно бойовика затримали в грудні 2018 року – за напад на поліцейського. Тільки після цього бойовику знову обрали міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Чи оскаржуватиме прокуратура таке рішення суду – поки невідомо.

Раніше ми розповідали про те, як у Бахмуті судять бійця АТО Юрія Костину.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>