9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Столичні податківці поповнили резерви банку крові військового шпиталю

Столичні податківці вкотре поповнити резерви банку крові військового шпиталю та взяли участь в акції “Врятуй життя воїну АТО”.

Про це повідомив на своїй сторінці в Fаcebook перший заступник начальника Головного управління ДФС у Києві, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції Ігор Скороход.

https://www.facebook.com/igor.skorokhod.taxpolice/posts/2025353967772099

“Сьогодні, вже традиційно, в рамках проведення акції “Врятуй життя воїну АТО” разом з колегами здали свою кров у Головному військовому клінічному госпіталі. Підтримаймо їх у тилу, поки вони захищають нас на передовій! Допомагати нашим захисникам – обов‘язок кожного…!” – зазначив полковник податкової міліції.

Починаючи з 2016 року працівники столичного податкової міліції регулярно беруть участь у донорській акції, а сам Ігор Скороход ще й неодноразово брав участь у спецопераціях на окремих територіях проведення АТО та Операції об’єднаних сил. Спільно із Центром спецоперацій СБУ та Збройними силами України, співробітники податкової міліції під керівництвом Ігоря Скорохода провели безпрецедентну спецоперацію, в результаті якої було перекрито найбільший канал постачання бойовикам продуктів харчування, медпрепаратів, паливно-мастильних матеріалів та товарів народного споживання.

Податківці вважають, що у цей непростий час кожен може визначити, який вклад у спільну справу оборони рідної країни він може внести:

“Сьогодні, крім матеріального забезпечення, наші солдати потребують також якісної та своєчасної медичної допомоги і, можливо, кров, яку ми сьогодні здали, врятує комусь життя – і це вже буде одна маленька перемога”.

Нагадаємо, відомо, що громадськість оцінила ефект від роботи столичної податкової міліції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>