14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Громадськість оцінила ефект від роботи столичної податкової міліції

Громадськість оцінила оперативну реакцію столичної податкової міліції на їхні звернення, а перший заступник начальника ГУ ДФС у Києві Ігор Скороход, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції, подякував.

Роботу столичної податкової міліції оцінили вдячні громадяни – поблизу низки дитячих садочків та шкіл прикрито роботу закладів, що торгували алкогольною продукцією на очах у дітей. Свої листи подяк вони надіслали Ігорю Скороходу, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції, – передає АСПІ.

Перший заступник начальника ГУ ДФС у Києві подякував кожному за активну громадську позицію та звернувся до киян та гостей столиці, з пропозицією звертатись щодо всіх порушень чинного законодавства до столичної податкової міліції, а також за потреби дублювати такі звернення йому особисто в повідомленнях на Фейсбук:

“Шановні кияни та гості столиці,
ми постійно і наполегливо працюємо над виявленням та припиненням незаконних дій суб’єктів господарювання з виготовлення та реалізації алкогольного фальсифікату.
Але, як показує практика, особливо ефективними є ті справи, де громадськість проявляє ініціативу та надає інформацію щодо подібної протиправної діяльності, адже без допомоги громади нам не впоратись.
Якщо ви бачите щось, що на вашу думку порушує чинне законодавство, прошу вас звертатись до столичної податкової міліції, а також за потреби продублювати такі звернення мені у особистих повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці.
Ми не залишаємо без уваги жодне звернення, і навіть якщо питання виходить за межі наших повноважень, скеровуємо його відповідним органам.
Дякую кожному за активну громадську позицію.

З повагою,  Ігор Скороход”.

Нагадаємо, блогер звинуватив Бігуса у зв’язках з РФ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>