3.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

США чекають, коли Росія змінить поведінку стосовно України, – Помпео

Державний секретар США Майк Помпео заявив, що США чекають, коли РФ змінить свою зовнішню політику, зокрема, стосовно України.

Про це він заявив під час телемосту перед учасниками Міжнародного економічного форуму в Давосі у вівторок, 22 січня, – пише Європейська Правда.

“Ми чекаємо, коли Росія почне змінювати свою поведінку – чи то поведінку в Україні, чи у роботі, яку вона здійснила, щоб вплинути на вибори тут, у США, вплинути на вибори у всьому світі. Це не поведінка країни, яка хоче бути частиною міжнародної спільноти”, – заявив державний секретар США.

Помпео заявив, що Росія і США не приречені бути вічними суперниками, як це було в роки “холодної війни”. Та з огляду на те, що обидві країни володіють потужними ядерним арсеналом, вони зобов’язані спілкуватись, щоб запобігти поширенню ядерної зброї.

Помпео відзначив, що США також чекають, коли РФ повернеться “до правильного курсу дій”, який приведе до “верховенства закону, порядку і свободи”.

“Якщо вони зроблять це, я впевнений, наші країни зможуть процвітати і розвиватися. Ми не приречені бути антагоністами. Ми можемо досягти більшого”, – додав держсекретар США.

Нагадаємо, що Верховний суд США дозволив президенту Дональду Трампу забороняти трансгендерам вступати на службу в армію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>