9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Спростування. “Кортеж Зеленського” виявився кортежем прем`єр-міністра Молдови

Вчора, 11 липня, ІНФОРМАТОР з посиланням на видання “Букви” повідомив, що кортеж Зеленського обурив київських водіїв. Наразі стало відомо, що кортеж, який викликав затори, не належав президенту Зеленському.

За новими даними, вчора, на окремих ділянках проспекту Петра Григоренка було тимчасово обмежено дорожній рух у зв’язку з робочим візитом Прем`єр-міністра Республіки Молдова.

“Вчора ввечері, 11 липня, у зв’язку з забезпеченням безперешкодного проїзду до аеропорту автомобільного кортежу Прем`єр-міністра Республіки Молдова Майї Санду, яка перебувала в Україні з робочим візитом, було тимчасово обмежено дорожній рух на окремих ділянках проспекту Петра Григоренка в Києві”, – повідомляє прес-служба Управління державної охорони України.

Редакція ІНФОРМАТОРа приносить свої вибачення читачам та особисто президенту України Володимиру Зеленському за публікацію неперевіреної інформації.

З метою поширення правдивої інформації, окрім спростування у цій новині, ми також додали спростування у попередню, а також взяли частину заголовку “кортеж Зеленського” у лапки, щоб уникнути маніпуляцій з використанням нашого матеріалу у соцмережах. Дякуємо, що слідкуєте за нами та допомагаєте нам стати кращими!

Обов’язково підписуйтеся на наш Telegram-канал, там багато цікавих та ексклюзивних матеріалів. Вчора ми повідомляли про те, як Зеленський запропонував люструвати Нефьодова та Данилюка, а сьогодні проаналізували цинічне відео від партії “Європейська солідарність”. З нами цікаво!

Олександр Мельник

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>