12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Спочатку людям по 2 га роздайте, а потім говоріть про ринок землі, – Ляшко Зеленському

Команда Зеленського грає на емоціях людей та свідомо вводить їх в оману популістськими заявами замість того, щоб реально відновити економіку.

Про це заявив Олег Ляшко в ефірі ток-шоу «Свобода слова», передає прес-служба Радикальної партії.

Серед таких популістських заяв – продаж землі іноземцям та скасування мораторію на вивіз лісу-кругляку, які, за словами політика, ведуть до бідності і ще більшої міграції людей за кордон.

«Україна за останні 7 років втричі збільшила вивіз зернових. Хіба стали українці багатші? Ні! Бо замість того, щоб вивозити сировину, треба створювати робочі місця в Україні. Чи бачимо ми від Зеленського та його команди план подолання бідності та відновлення економіки? Де ініціативи, які дадуть можливість повернути мільйони українських заробітчан з-за кордону та піднімуть людям пенсію і зарплати? Цих ініціатив немає. Натомість ми бачимо лише чистий популізм, щоб сподобатися людям», – сказав Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, не може бути ніяких розмов про ринок землі, поки мільйони українців не отримали свої 2 гектари, які передбачені кожному громадянину за Земельним Кодексом.

«Коли нам влада розказує про продаж землі, а як бути з мільйонами українців, які не мають паїв, які їм належать за законом? Тому ми пропонуємо провести повну інвентаризацію українських земель. Мільйони необлікованих гектарів сьогодні обробляються «в темну» транснаціональними корпораціями, доходи від чого вони кладуть собі в кишені. Ці землі треба роздати жителям міст, щоб кожен мав свої законні 2 гектари, здавав їх в оренду чи продав до Державного земельного банку за нормальною ціною. Теж саме стосується і селян, які не отримали свої паї. Зокрема, колишні працівники радгоспів, соціальні працівники, поштарі та інші. Тому спочатку народу землю роздайте, а потім говоріть про ринок землі», – звернувся Ляшко до влади.

Нагадаємо, раніше лідер радикалів під час минулого візиту у селище Липова Долина на Сумщині пообіцяв допомогти пожежній частині отримати сучасний автомобіль і слово своє дотримав.

9 КОМЕНТАРІ

  1. Ти вже так накричався що всі корови від тебе відхрестились а тепер взявся за землю.Хочеш роздати по 2 га а може по 2 м тідьки не знаєш як сказати.Хто ти такий що всім обіцяєш.За 5 років так наобіцяв що люди вже дивитись не хочуть на тебе а ти до них лізеш як Порошенко нагло.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>