8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Співробітник ГУНП за кошти чоловіка-росіянина придбала будинок вартістю три мільйони

Провідний спеціаліст Управління інформаційно-аналітичної підтримки Головного управління Національної поліції в Львівській області Олександра Кузьмич придбала будинок за майже три мільйони гривень.

Про це стало відомо з суттєвих змін у декларації Кузьмич.

5 березня співробітник НП придбала, а 13 задекларувала дачний будинок площею 298,9 квадратних метрів у Кожичах Яворівського району Львівської області. Будинок придбано у фізичної особи і коштує він 2 мільйони 757 тисяч 246 гривень.

Це недешеве придбання було відображено в декларації за 2018 рік, але тоді об’єкт ще будувався.

Це не єдина нерухомість Кузьмич. У тій самій декларації зазначено дві квартири у Львові та Львівській області, гараж у Львові (у декларації також зазначено автомобіль, VOLKSWAGEN T4 2000 року випуску – ред.) та земельну ділянку у Кожичах, на якій, вочевидь, і побудовано дачу за три мільйони.

Цікавішими є статки її чоловіка. По-перше, він громадянин РФ. По-друге, має там нерухомість – квартиру, але у декларації не зазначено, де саме.

Дохід Кузьмич за минулий рік – 166 тисяч 350 гривень, а її чоловіка з російським громадянством – 602 тисячі 531 грн. грошові активи – 2 тисячі євро у Кузьмич та 15 тисяч доларів США у її чоловіка.

Отже, виходячи зі статків подружжя стає незрозумілим, звідки у співробітника нацполіції взялося майже три мільйони гривень на дачний будинок.

Нагадаємо, співробітник НАЗК придбала квартиру за 1,3 мільйони, а депутат Київради придбав вже п’яту квартиру в столиці.

Фото на обкладинці – Уніан

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>