9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Спецпрокурор США натякнув судді на тяжкість злочинів Манафорта

Спецпрокурор США Роберт Мюллер, який займається розслідуванням втручання РФ в американські вибори, попросив суд врахувати тяжкість злочинів екс-глави передвиборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта під час оголошення йому вироку.

У меморандумі для суду Мюллер назвав Манафорта «закоренілим» злочинцем, що «неодноразово і нахабно» порушував закон і не заслуговує поблажливості при ухваленні вироку.

«Він (Манафорт, — ред.) здійснював злочини тоді, коли йому вперше пред’явили звинувачення в жовтні 2017 року і, що примітно, продовжив після висунення звинувачень», — йдеться у меморандумі, як передає Громадське. 

Також Мюллер нагадав про додаткові злочини Манафорта, зокрема лжесвідчення і неправдиві заяви після укладення угоди про визнання провини.

Очікується, що вирок Манафорту оголосять 13 березня 2019 року.

Раніше повідомлялося, що Мюллер рекомендував засудити 69-річного Манафорта на термін від 19 до 24 років ув’язнення за обвинуваченням в іншій справі — за фінансові злочини.

Нещодавно суд у США визнав, що екс-глава штабу Трампа Пол Манафорт свідомо збрехав слідчим.

На початку лютого 2018 стало відомо, що Манафорт продовжував займатися політичними питаннями в Україні 2018 році, після того, як йому оголосили обвинувачення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>