11.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Смешко буде кращим прем’єром, ніж Порошенко, – опитування

Читачі ІНФОРМАТОРа переконані, що лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко буде кращим прем’єр-міністром, ніж екс-президент Петро Порошенко.

Такими є результати опитування на Facebook-сторінці видання.

Так, Смешка підтримали 82% учасників опитування. Відповідно, за кандидатуру Порошенка висловилися лише 18% респондентів.

Всього в опитуванні взяли участь майже 2,5 тисячі осіб.

Наразі голосування активне, кожен бажаючий може віддати свій голос за політика, якому симпатизує.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/posts/2488973928056616

Нагадаємо, з лідерів політичних сил, які візьмуть участь в дострокових парламентських виборах, про прем’єрські амбіції вже заявили лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко та очільник партії «Сила і честь» Ігор Смешко.

Раніше читачі ІНФОРМАТОРа висловилися за проведення виборів за відкритими списками.

87 КОМЕНТАРІ

  1. Шановні, прошу вас не порівнювати Смешко із Порошенком. Це не припустимі поняття. Порядна, чесна і фахова Людина (з великої літери) Смешко І. П. Тільки він може очолити уряд нашої держави та навести лад.

  2. Смішно таке слухати..Чим такий видатний цей гєбешний хом’як періоду Кучми?..За які заслуги його нагородив Путін російським орденом?Часом, не за отруєння Юща на гєбістськвй дачі?..

  3. Микола Іванович накрав десятки земельних ділянок в працівників СБУ по всій Україні,замішаний у вбивстві Гонгадзе,отруєнні Ющенка ,зі всіх проколів його витягав Мертвечук !

  4. Мені зараз стало не подобатись Смешко іза того як його куратор партії Гордон сказав що у Зеленського стали продавати місця.Він став двулічним.Всюди казав що Зеленський хороший буде президент і брав у нього інтерв’ю. А ЦЕ став його хаяти.Я таких людей не люблю. Від таких людей треба ізбавлятися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>