19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

«Слуга народу» оскаржуватиме результати на 10 округах. На окрузі Пашинського нібито переписують протоколи

Партія «Слуга народу» планує оскаржити результати виборів у 10 округах через порушення. На Житомирщині, де балотується депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський, нібито переписують протоколи.

Про це повідомили в прес-службі партії.

Так, за інформацією «Слуги народу», у Запорізькій області на окрузі №78 та на окрузі №15 на Вінниччині зафіксовано підкуп виборців, на Закарпатті на округах №68 і №69 також повідомляється про масовий підкуп.

«Також проблемними виявилися 146-й і 137-й округи, наразі щодо останнього також готуються матеріали для оскарження в суді. Також багато порушень зафіксовано в Луганській області, зокрема на одному з округів кандидат роздавав… цукор», — йдеться у повідомленні.

Крім того, на окрузі №64 на Житомирщині, де Пашинський програє кандидату від «Слуги народу» Вячеславу Сігачову, протоколи з виборчих дільниць, за даними партії, збирають невідомі люди, що є «прямим шляхом до масових фальсифікацій».

«Місцеві журналісти кажуть, що члени ОВК масово переписують протоколи. А на їх запитання, чому це відбувається — від відповідей ухиляються. Вже процес під контроль взяли члени Нацполіції», — йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/watch/?v=2326574847564417

Нагадаємо, за попередніми даними кандидати в депутати Ігор Кононенко, Олександр Грановський, Борислав Розенблат та Сергій Пашинський програли та не потрапляють до Верховної Ради.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>