1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Грановський, Кононенко, Розенблат та Пашинський програли

За попередніми даними кандидати в депутати Ігор Кононенко, Олександр Грановський, Борислав Розенблат та Сергій Пашинський програли та не потрапляють до Верховної Ради.

Про це свідчать результати виборів, опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії, – повідомляє ІНФОРМАТОР.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко програв на 94 окрузі журналісту Олександру Дубинському. Не дивлячись на те, що ЦВК опрацювало на 17:30 лише 36% протоколів, різниця між двома кандидатами дуже велика.

Схожа ситуація у нардепа від БПП Олександра Грановського, який обирався на 169 окрузі ат програв кандидату від партії “Слуга народу” Олександру Куницькому. На цьому окрузі ЦВК вже опрацювало понад 93% протоколів.

Скандальновідомий депутат Борислав Розенблат, який був довіреною особою Петра Порошенка, членом БПП, Європейської солідарності та фігурантом “бурштинової справи” теж програв кандидату від “Слуги народу” Ігорю Герасименко. Відомий політик посів аж 4 місце.

Сергій Пашинський програв своєму опонентові В’ячеславу Сігачову від партії “Слуга народу”. станом на 17: 45 ЦВК опрацювала 75% протоколів.

Раніше Інформатор писав про те, актор студії “Квартал 95” Юрій Корявченков на прізвисько “Юзік” пройшов до парламенту від партії “Слуга народу” по мажоритарному округу у місті Кривий Ріг.

Олександр Мельник

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>