8.3 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Саакашвілі просить Зеленського повернути йому українське громадянство

Адвокат колишнього президента Грузії та екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький подав на ім`я президента Володимира Зеленського звернення щодо повернення Саакашвілі українського громадянства.

“Сьогодні був в Адміністрації президента України та, як його адвокат, подав на ім`я президента Зеленського звернення Саакашвілі щодо відновлення справедливості та повернення українського громадянства”, – цитує УНІАН адвоката.

Також він оприлюднив лист Саакашвілі. “Всі юристи стверджують, що позбавлення мене українського громадянства незаконне, так як за Конституцією України не можна позбавити громадянства громадянина України, а за міжнародним правом не можна залишати людину взагалі без громадянства”, – йдеться в зверненні Саакашвілі.

У разі, якщо Зеленський має сумніви щодо доцільності повернення йому українського громадянства, Саакашвілі звертається до президента щодо розпорядження голові Державної прикордонної служби про те, що він має право в’їхати в Україну, щоб самому захищати свої права в суді.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі прокоментував пораду Путіна Зеленському щодо повернення йому українського громадянства.

11 КОМЕНТАРІ

  1. Совсем достоинство потерял, болтается как гавно в проруби. Достойный было бы уже в Грузии в тюрьме отсидеть.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>