12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Саакашвілі не підтримав пропозицію Зеленського референдуму по Росії

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі не підтримав ідею глави України Володимира Зеленського про необхідність референдуму про формат переговорів з Росією.

Про це Саакашвілі сказав в середу, 29 травня, в інтерв’ю телеканалу “Наш”, після повернення в Україну з Варшави.

“Дайте мені один приклад, коли при Путіні Росія з кимось змогла домовитися на пострадянському просторі?” – зазначив Саакашвілі, назвавши ідею про референдум “занадто загальною”.

За його словами, жителі окупованого Донбасу самі захочуть возз’єднатися з Україною, коли виростуть її економічні показники.

При цьому Саакашвілі підтримав ідею Зеленського про “інформаційну війну”, наголосивши на необхідності доносити жителям Донбасу і Криму об’єктивні новини.

Нагадаємо, Саакашвілі заявив, що Порошенко три рази пропонував йому стати прем’єром.

17 КОМЕНТАРІ

  1. Ну, это уже его проблемы, а мы поддерживаем идею референдум. Ты хотел отомстить Пети?Мстить! Ты обещал не лезть в Украинскую политику и не лезь!

  2. В Зеленського не було такоi пропозицii,була пропозицiя опитування населення,не мали на увазi референдум на законодавчому рiвнi

  3. Кто он один против насмгогих ему то и порошенко дал гражданство с нарушением закона так что не чего было возвращать

  4. Та ладно ! Що “взелеского” мали на увазі , коли зі сцени мололи про “актрісу німєцкого кіно для взрослих” ? Коли про тарифи , “павстанцев” , свинарчуків мололи та збирались “закончіть вайну” , постоявші на колінах перед пуйлом ? Тепер зелепухи будуть трактувати його заяви , аби не визнати себе вбитими серіалом про голобородька невігласами . Дешевої вам цибульки , зубожілі ))))

  5. Вірно . Нахріна о ті референдуми ? Галстука пожував , на колінах постояв та й одразу капітуляцію можна підписувати .

  6. Serhiy Bondarchuk Ви менi покажiть докази),а от Ваш шоколадний Петрик обiцяв й долар по 10 й вiйну закiнчити за 2 недiлi,й 1000грн зарплату вiйськовим,натiвсткi пайки солдатам й т.д .питання де це все????

  7. Зеленський -народний президент! Як народ вирішить, так і буде. Новий президент не такий як попередній- на людей які його обрали не чхав з високої гори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>