14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Російські окупанти сім разів порушили перемир’я, троє українських військових поранені

Упродовж 20 березня бойовики сім разів обстріляли позиції української армії на Донбасі, у п’ятьох випадках застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння.

Як повідомили в штабі операції Об’єднаних сил, бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Лебединське, зі снайперської зброї — в районі міста Мар’їнка.

Біля Новолуганського бойовики обстріляли позиції ЗСУ із гранатометів та мінометів калібрів 120 та 82 мм, з мінометів калібру 82 мм — біля селищ Піщане та Старий Айдар, з мінометів 120-го калібру та БМП-1 — поблизу населеного пункту Троїцьке.

«Внаслідок обстрілів троє наших захисників отримали поранення. Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються», — йдеться у повідомленні.

У штабі наголосили, що ситуація в зоні проведення ООС залишається під контролем.

Раніше ми писали, що відділ пропаганди Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України займається агітацією за чинного президента Петра Порошенка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>