8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Рішeння трибуналу ООН – цe заслуга Зeркаль, яка відмовилася працювати в адміністрації Зeлeнського, – політолог

Рішення трибуналу ООН на користь України є результатом зусиль Петра Порошенка та сформованої ним делегації українських дипломатів на чолі з Оленою Зеркаль. 

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько на своїй сторінці у Facebook.

“Пильнуймо за пустотливими ручками та язиками #Узеленського, адже рішення трибуналу ООН, це все ще інерція і дієвість держави Порошенка. Рішення на користь України є результатом зусиль Порошенка та сформованої ним делегації українських дипломатів на чолі з Оленою Зеркаль”, – написав він.

Цибулько зазначив, що Зеленський хотів присвоїти чужі результати, коли призначив Зеркаль заступником глави Адміністрації Президента України.

“Запрошуючи Зеркаль в АП Зеленський хотів присвоїти чужі результати – не вийшло. У Зеленського є шанс домогтися виконання рішення суду Росією, і від цього залежатиме оцінка позиції нової влади всіма міжнародними партнерами. Рішення Порошенка і після його відставки працюють на Україну”, – додав політолог.

Сьогодні, 25 травня, трибунал ООН зобов’язав Росію відпустити захоплених українських моряків.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив заступника Міністра закордоннних справ Павла Клімкіна Олену Зеркаль заступником глави Адміністрації Президента України. Зеркаль від посади відмовилася. Вона повідомила, що продовжить працювати на своїй посаді.

61 КОМЕНТАРІ

  1. Да,молодец,спасибо за наших моряков. Но обязательно писать,это та Зеркальный,что отказалась работать в команде Зеленского! Это команду мордой в грязь?! Причину отказа знаете? Нет?! Тогда пишем без ваших уточнений.

  2. А в чем собственно ее ,,заслуга,,. Вместе с Пецой замутили все это ради жажды власти, а теперь какие ,,они молодцы,,
    Так расскажите суть этого трибунала, как он повлиял на Россию, и будет она выполнять это решение…

  3. Цыбулько устраивает детсад по типу” мы первые-нам и лавры”
    Про-тив-но!! Противно осознавать,что таких “цыбулек” псевдо политологов интересуют прежде всего рейтинги и деньги.

  4. Большая умница спасибо и респект и уважение окружающих людей которые живут в Украине!!!!!!!!!!???????????????????????????✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️?????????????????????

  5. Зеркаль с удовольствием работала бы с З Е ,но она хотела другую должность и это говорит о том , что к пороху она никакого отношения не имеет.

  6. Судя по заявлениям РФ, они не признают эту судебную инстанцию так что не нужно выставлять это как очередную псевдоперемогу Пети ведь наших моряков это вряд ли вернет домой

  7. Зоя. Гаврилова это политолог Цыбулько ,впечатление ,что он с Порошенко соревнуется кто чаще засветится . На всех канал Цыбулько с недовольным выражением лица и всегда против всего.

  8. России по хуй что там им сказали что приказали Политики сами в кулуарах договорятся Но ордена и хвалит что это кого-то заслуга не надо Тут итак ясно что они потребуют освобождения моряков .Но мне неясно кто их туда направил и почему не ведут роследывания

  9. А в чем молодец? Пеця специально послал туда неопытных морячков-ребятишек. РФ арестовала их по закону. А теперь вопрос- в чем она молодец??? Доказала, что это Пеця их туда отправил? Потому что хотел военное положение ввести? Или закон один- для них, а другой- для нас? В чем она молодец????

  10. А давайте зачекаєм результатів! Те, що признав суд в Гамбурзі це одно, а що буде далі, це друге! Досягненнь нема НІЯКИХ! Ось коли хлопці будуть як найскоріше дома, оце досягнення! А на даний час це нічого!

  11. Противно читать.Устраивают битву интеллектов,кто в лес кто по дрова.,когда нужно впрягтись всем вместе и вытаскивать страну из пропасти.Разве так можно? Считаться чьих заслуг больше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>