9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Автор роликів Зеленського і заступниця Клімкіна отримали посади в АП

Президент Володимир Зеленський призначив Кирила Тимошенка і Олену Зеркаль заступниками глави Адміністрації Президента України.

Відповідні Укази Президента України №310/2019 (Про призначення Тимошенка) і №309/2019 (Про призначення Зеркаль) опубліковані на сайті глави держави.

Кирило Тимошенко та його продакшн “GoodMedia” відповідали за виготовлення відео-контенту для Зе!команди. Саме Тимошенко створював знаменитий ролик, яким Зеленський викликав Порошенка на дебати.

Окрім Зеленського, Тимошенко встиг попрацювати й на Володимира Гройсмана, якому також створював відеорекламу. Також “GoodMedia” знімала для телеканалу “Прямий” фільм “5 днів з Кононенком”, у якому в позитивному ключі продемонстрований один з найближчих соратників Петра Порошенка Ігор Кононенко.

Ще одним заступником глави АП Андрія Богдана стане заступник Міністра закорднонних справ Павла Клімкіна Олена Зеркаль. Вона відповідає у МЗС за європейську інтеграцію, а також представляє Україну по справі українських моряків у Міжнародному трибуналі.

Заступниками глави АП призначено також Руслана Рябошапку і Юрія Костюка.

Головою АП призначено адвоката олігарха Ігоря Коломойського Андрія Богдана. Першим заступником глави АП Зеленський призначив Трофімова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>