15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Режим Порошенка приховує деталі розслідування резонансних вбивств, – Сергій Коротких

Справа з розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета – найбільш резонансна в Україні після справи Гонгадзе. Проте ні в першому, ні в другому випадку влада не поспішала розслідувати злочин, а подекуди і явно прикривала замовників та виконавців вбивств журналістів.

Про це в ефірі одного з телеканалів розповів ветеран полку “Азов” Сергій Коротких (“Боцман).

«Чинна влада має всі ознаки мафіозного режиму. Вони не зацікавлені в розслідуванні резонансних справ, тому що розуміють: те, як замовчувався хід та докази розслідування, свідчить про зацікавленість у «кришуванні» цих процесів на верхівці владної вертикалі», – сказав Коротких.

За словами ветерана, намагання відверто провладних ЗМІ перекласти підозри в організації того ж вбивства Шеремета на будь-кого та ігнорування питань, що були поставлені у розслідуванні «Слідства info», – це жонглювання словами та спроби «робити біле з чорного».

Раніше ми писали, що член “Національного Корпусу”, екс-командир розвідувальної роти Азову Сергій Коротких (позивний “Боцман”) в прямому ефірі продемонстрував фотографії загиблих на російсько-українській війні товаришів.

3 КОМЕНТАРІ

  1. А не той це гамнюк — москалик, якого нам кацапи заслали? А Азов його приютив, обігрів і дав путівку в життя? Якщо той— тоді йому на гору треба …. на гору Кху—ям!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>