8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“Скільки ви вкрали?!” Ветеран “Азову” звернувся до Порошенка в прямому ефірі

Член Національного Корпусу, екс-командир розвідувальної роти Азову Сергій Коротких (позивний “Боцман”) в прямому ефірі продемонстрував фотографії загиблих на російсько-українській війні товаришів.

Ветеран порадив президентові Петру Порошенку не тікати від питань, а відповісти на тему корупції в оборонній сфері.

“Я хочу звернутися до поки що президента Петра Олексійовича. Подивіться на фото людей за моєю спиною – це загиблі (на російсько-українській війні – ред.), частину з яких я виносив. Усі вони мої друзі і знайомі. Серед них 18-річний “Аксьон”, якому для того, щоб залишитися живим, не вистачило окулярів за $100. Серед них є Микола Береза (чоловік Тетяни Чорновол – ред.), який загинув через те, що БМП, яким він прикривався, був неякісно відремонтований на заводах “Укроборонпрому” і заглох під час бою. А через 15 пострілів перестала стріляти встановлена на ньому зброя. І не тому, що його підбили, а тому, що його так “якісно” відремонтували”, – сказав Коротких в прямому ефірі.

За словами ветерана війни, президент повинен негайно відповісти на поставлені суспільством питання про його причетність до корупції в оборонній сфері.

“Я звертаюся до президента: перестаньте їздити з туром по країні і розповідати казки про майбутнє хороше життя. Розкажіть краще, як і які оборонні контракти ви отримали на свої заводи “Богдан” і “Ленінська кузня”? Про те, скільки грошей ви там вкрали? Я буду радий помилятися, але хотів би отримати результати розслідування тут і зараз – що було з вами і отриманими вами контрактами “Укроборонпрому” за усі роки президентства?”, – заявив “Боцман”.

Як відомо, блогер Данило Яковлев оприлюднив інформацію щодо того, як прихильники Порошенка збирають проплачені акції проти організації “Національний корпус”.

Нагадаємо, 16 березня на Майдані Незалежності пройшла акція “Свинарчуків Порошенка – за грати!”. Під час акції палили димові шашки, а на будівлі торгівельного центру “Глобус” вивісили банер із закликом покарати причетних до розкрадання “оборонки”.

9 березня “Національний корпус” також збирав акцію протесту у центрі столиці. Тоді мітинг закінчився сутичками між націоналістами і правоохоронцями під АП.

Раніше повідомлялося, що Гладковський-молодший анонсував нову серію “анти-Бігус”.

51 КОМЕНТАРІ

  1. Можна подумати , що президент дасть відповідь. Ми потрібні президенту, лиш для виборів, всьо остальне ми УкраІнці для влади, є бидло. Знаєте чому бидло, тому що не здатні за себе постояти, вийти на Мирний протест і показати де влада має бути.

  2. А сколько человеческих жизней украл,? А сколько судеб поломал, а как вернуть тех кого уже нет по его вине? И как он за это ответит и чем заплатит!!!?

  3. Витягивают деньги через цени на комуналку у народа в банках стекляних спрятано восемьдесят миллиардов долларов а деньги с офшоров никто не тянет

  4. Інформація для роздумів, – кому з претендентів на пост президента в час війни з РФ-імперією можна довірити керування державою?

  5. Про всіх від а до я, він має право питати з кожного за виконану роботу, я не розумію що там роблять всі оті міністри, він що для кількості їх тримає і не треба говорити що президент нічого не рішає, який президент така й команда

  6. Ігор Заліський не надо призывать людей на Майдан ! Нужно просто пойти на выборы и отдать свой голос и сменить эту власть если она вам не нравиться !

  7. Наскільки мені відомо, п.Грищенку інкримінують розпродаж армійського майна і знищення української армії взагалі, – що ви мені відповісте?

  8. Григорий Алёхин испуГалси, Майдану?! Ви напевно працюєте в ЦВК і ви йдете ленінським правильним путьом . А самі вірити, що вибори не будуть підроблені, і що переможе той кандидат за якого ви голосували ?! Вот то то, дядя! Перемагай і володарюй!

  9. Ігор Заліський я простой пенсионер получаю пенсию 1500 гривен ! Это вам ответ по поводу цвк ! Что касается майдана ,то я не боюсь просто считаю что пустить страну в хаос за две недели до выборов эту глупо ! И это на руку только тем кто то хочет разрушить наши государственные устрои !!! Ну и последнее ! У нас в стране не диктатура а свободная демократия и на избирательных участках присутствуют все политические силы которые смотрят друг за другом ! Вы наивны если думаете что люди Ляшко или Тимошенко позволят подтасовку голосов !))))

  10. ОООООЧЕНЬ МНОГО! 17 МИЛЛИАРДОВ ЗА ПЯТЬ ЛЕТ ВЗЯЛ КРЕДИТ МВФ И РОВНО 17 – ть УКРАЛ, ВЫВЕЛ В ОФФШОР! А УКРАИНА И УКРАИНЦЫ БУДУТ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ! ПОЭТОМУ НОВЫЙ ПРЕЗИДЕНТ ОБЯЗАН ЗАДЕРЖАТЬ ЕГО И КОНФИСКОВАТЬ ВСЁ НАГРАБЛЕННОЕ. ЧТОБЫ ПОСЛЕ 31- МАРТА ОН НЕ СБЕЖАЛ К ДРУЗЬЯМ В РОСТОВ! А НАМ ОСТАВИЛ КРЕДИТЫ – ДОЛГИ, ГОЛУЮ АРМИЮ, БЕЗВИЗОВЫЙ И ТОМОС!

  11. Слива Микола Це ви загнули, наша армія була знищена до Гриценка. А розкраданням армії, на той час, займались всі, хто при владі…, так у принципі як і зараз-Свинарчуки,псевдоволонтери та інша шолупінь…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>