15.3 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Разумков не відповів Ляшку, скільки коштує переїзд офісу президента

Олег Ляшко в ефірі ток-шоу «Опозиція» на телеканалі «Україна» запитав голову партії «Слуга народу» Дмитра Разумкова, у скільки обійдеться платникам податків переїзд реорганізованого офісу президента. На думку лідера Радикальної партії, питання дуже важливе для країни, в якій мільйони громадян перебувають за межею бідності.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«В країні, де 5 мільйонів пенсіонерів отримують 1500 гривень пенсії, витрачати сотні мільйонів на переїзд, не думаю, що це найважливіше питання для країні. Якщо немає куди дівати гроші, підніміть розмір допомоги по догляду за людиною з інвалідністю, яка сьогодні 17 гривень на місяць, тим мамочкам, які на собі тягають дітей з ДЦП. У Кам’янець-Подільському я познайомився з однією молодою дівчиною, у якої двійнята з ДЦП. Їй дали маленьку квартиру на 4 поверсі без ліфта. І вона щодня тягає тих дітей по 12 років на собі по кілька разів на день. Якщо вам немає куди діти гроші, зробіть, щоб ці сім’ї з дітьми з ДЦП чи наприклад хворі на онкологію, яких більше мільйона людей реєструють щороку, отримували лікування за державними програмами», – звернувся Ляшко до Разумкова.

Представник «Слуги народу» відповів, що поки він не в парламенті, то ці запитання не до нього.

«Думаю, що до нас, як до людей, які поки ще не представляють український народ в парламенті, ці питання ну так собі», – сказав Разумков і додав, що за його інформацією мова йде не про бюджетні, а про грантові ресурси.

На переконання Олега Ляшка, у представників влади немає відповіді не лише на це, а й на інші питання, які хвилюють українців.

«Запитую Разумкова: «Скільки коштує переїзд нової адміністрації?». Розповідає, що не знає і що я задаю зайві запитання. Тобто, жодної відповіді він не дав. Я думаю, що це не зайві запитання, як і ті, чи знають українці, який план Зеленського по відновленню миру та відновленню економіки? Чи презентував Зеленський українцям план перемоги над бідністю, щоб у людей були повні холодильники, заробітчани повернулись додому, піднялись зарплати і зменшились тарифи на комуналку і ціни на ліки. Ми нічого цього не знаємо», – підкреслив Ляшко.

Лідер РПЛ додав, від дати інавгурації пройшло вже достатньо часу, щоб президент перейшов до виконання своїх прямих обов’язків.

«Зеленський майже 2 місяці, як президент. Чому він досі не видав указ про скасування рішення уряду щодо підвищення ціни на газ і не ініціював перегляду меморандуму з МВФ, щоб знизити тарифи? Чому він досі не прийняв рішення, щоб відновити контроль за цінами, аби у людей збільшились зарплати і пенсії? Де кандидат на міністра оборони, хто буде керувати армією і захищати українців? Де кандидат на керівника спецслужб, щоб українців не підривали в центрі Києва в автомобілях? Де відповіді на ці запитання? А їх немає!», – підсумував Ляшко.

Раніше Ляшко заявив, що 300 мільйонів гривень, у які обійдеться перейменування Адміністрації президента на офіс, доцільніше було витратити на лікування онкохворих та підвищення пенсій.

106 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко! Ты кто, чтобы перед тобой отчитывались? Как мы все от вас устали! Придётся просить Путина заводить свои войска по-серьезному, )

  2. Ещё никто ничего не финансирует. К чему паника, да и у кого ? При необходимости депутаты скинуться, а что, им под силу и для них это пыль

  3. Очередное вранье. Разумков ответил, что переезд за деньги гранта и с бюджетных денег не возьмут ни копейки. А вот на вопрос Разумкова к Ляшко :-“Сколько денег заложено на Верховну Раду в бюджете?”, тот ничего не ответил, а начал опять о бедных инвалидах и пенсионерах, то есть съехал с ответа. Я сама слушала эту программу “Оппозиция”.

  4. Валентина Макаренко, нахрен экономика, медицина, наука, пенсии, жизни людей….. Это не важно …… Лишь бы на украiнський балакав….. Так????

  5. А сколько стоит его дома земля его завод вот пусть продаст добавит если он так волнуется хотя бы не чекнулся от переживаний а то ещё в Раде добавится один дебил

  6. Allochka Bojarko Бюжет 2019 Ляшко не читал, потому что в этом году ему не удалось вырвать на свой округ на “пожарные машины”, а потом их выиграть в лотарею))Это раз. Второе:в старом здании п. Зеленский оставаться не может, потому что там, я так думаю, все пропитано прослушкой

  7. Ви про багатство,а я про гідність.Людина іде в український парламент,де за законом зобов’язаний говорити українською,а він принципово не хоче.До чого хто у кого щось вкрав?

  8. Чому ж не відповів?
    Він сказав, що з бюджету на це не буде використано жодної копійки, а все буде оплачено за рахунок грантів.

  9. Raisa Burdina дамочко, ви що, з дуба рухнули?
    Швидше за все – ви провокаторша і пишете це на шкоду Зеленському!
    Таких просителів потрібно забанювати!

  10. Ребята!!!Я считаю что нам давно пор возобновить ядерную програму,бо безнее мы просто сырье для стран агрессора.Если нужны для етого деньги,я думаю если каждый украинец сброситься по 400 гр.хватит.Иначе мы просто не выживем,нас никто не спасет не всранная раша ни преславутая амероикаНадо как-то себя защищатьсамим.И тогда никакое падло не будет влазить на наши територии.Просто побоиться

  11. Який ти розумний зараз а де ж ти набрав таких статків що пансіонати відкрив для пенсіонерів чи дітям щось зробив так що закрий губоньку і дихай носом

  12. Ты идиот посчитай лучше, сколько ты на воровал, и сколько стоит все твоё имущество которое ты за наши деньги приобрёл.
    И вообще закрой свой гидотный рот.

  13. Татьна Трофимук так ему же несказанно везёт в лотерейку выигрывать.Он у нас такой везунчик педарюнчик и морально и физически.

  14. Пусть поделится с украинцами как нам заработать дома ,земельные участки на миллионы ,работая в котельной оператором? Делает с людей дураков и думает что мы это не понимаем.

  15. Досить язиком ляскати иди на своем робоче місце та працюй.Також поділись досвідом своєї маман як працюючи в котельні заробити мільйони.Тріпло.

  16. Ляшко а сколько денег уходит на вас. Ваши зарплаты оздоровительные транспорт жильё вашим помощникам и. т.д. подсчитай как вы нам дорого обходитесь а мы не можем получить заработанные пенсии достойные зарплаты.

  17. Какое собачье дело этому болтуну ляшку сколько стоит переезд?Зеленский из бюджета на переезд деньги не берет,не то что вы шакалы-воры

  18. Діна Ботвіна спасибо за ответ. Вы правы! У меня перебор. Самое сложное и трудное время это время реформ. Будем надеяться на новое правительсво,
    Что придут изменения в лучшую сторону)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>