9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко про перейменування АП: Краще б витратили ці мільйони на онкохворих і пенсіонерів

300 мільйонів гривень, у які обійдеться перейменування Адміністрації президента на офіс, доцільніше було витратити на лікування онкохворих та підвищення пенсій.

Таку думку озвучив Олег Ляшко в ефірі телеканалу «Newsone».

Політик обурився, що для Володимира Зеленського головна проблема – це реорганізація місця, де працюватиме глава держави, а не обіцяна перемога над бідністю і зменшення тарифів на комуналку.

«Зеленський не знає, куди діти 300 мільйонів доларів? Я розкажу йому, куди їх витратити. Замість облаштування нового офісу президента – відновити державні програми онкології, серцево-судинних захворювань, діабету, щоб люди не вішались, коли не дай Бог хвороба прийшла. Зеленський не знає, куди гроші діти? Пенсію людям підніміть, наприклад, колишнім колгоспникам, які мають по 50-60 років стажу, а отримують 1500 гривень пенсії, щоб мінімальна пенсія була хоча б 4-5 тисяч гривень», – дав поради Ляшко Зеленському.

Лідер РПЛ вимагає від президента припинити блазнювати, а приступити до своїх прямих обов’язків.

«Вони вважають людей дураками, мовляв, головна проблема в країні – це перейменування адміністрації президента і нове приміщення для облаштування цього офісу. Ключове, що турбує людей – це мізерні зарплати, високі ціни на ліки, продукти харчування і комуналку. Де указ Зеленського про скасування рішення уряду щодо підвищення ціни на газ та про перегляд меморандуму з МВФ? Де інші укази, які дадуть можливість українцям збільшити доходи? Тому я вимагаю від Зеленського не дуркувати, не дурити народ з перейменуваннями і переїздами, а виконати три ключові завдання, які ставлять перед ним українці – відновлення миру, відновлення економіки і перемога над бідністю», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко вимагає створити ТСК щодо обставин повернення російської делегації до ПАРЄ і участі в цьому процесі президента Зеленського.

102 КОМЕНТАРІ

  1. Чому за 5 років у владі , Ляшко не допоміг онкохворим дітям? А також 450 дармоїдів України, які по сьогодні отримують не працюючи мільйони грошей з бюджету держави

  2. Ляшко , віділи з своїх виграних у лоторею грошей на онкохворих дітей та пенсії, а ти купляєш палаці та машини. За 5 років у верховній раді, боже як би ти багато поміг дітям.

  3. Кто ему закроет рот? Вякает и вякает. Ну сколько можно? Как же он ненавидит Зеленского, а тут еще не попадает в раду. Капец! Такое низкое созданье!

  4. Когда улицы переименовывали где был Ляшко почему не считал сколько денег выбросили .Противно слушать Ляшко слава богу что большое не будет в ВР.

  5. Ляшко! Что ты ещё умеешь, кроме того,что верещать? Пять лет нифига не делали, пардон, обогащали свои карманы, а у Зеленского хотите, чтобы за месяц все изменилось. Перечисли свои капиталы на лечение онкобольных детей и на питание детей в садики и школы, я не сомневаюсь, наворованого хватит не на один год! И хватит верещать освободи место для других А то от кормушки оторваться боишься, а прикрывается только красивыми лозунгами

  6. Этим переименованием АП , в Офис Президента , Зе хочет спасти от люстрации Бениного смотрящего , офшорника Богдана , мне стыдно за такого Президента , так жидобарыга вальцман , менял Законы , чтобы поставить Югу-алкаша , пгокулолом !!!

  7. Так ты заднеприводный трахай мозги своему премьеру,и посмотри бюджет на 2019-год за который ты пидорок проголосовал,а внем заложены и деньги на медицину,и на образование не только на твои пожарные машины,Зоофил долбаный!

  8. А как ему удалось за 5 лет резко разбогатеть? Всем уже давно ясно зачем он топит президента- боится без кормушки остаться .как все прозрачно- на воре и шапка горит.

  9. Как волнуется за людей.Один он такой патриот, знает как и что делать.Пять лет в лоторейку играл, а тут барабан остановили.Как же в ВР хочется.

  10. Може тобі віддати,щоб ти щось путнє сказав про президента,ти ж продаєшся,тобі всерівно що і кому співать,скажи сквльком ти сам допоміг,гавкун.

  11. Жоден.жмотяра.з.ради.ни.одний.дитинци.не.допомиг.вони.курви.трусяться.над.своими.грошима.обикрали.Украину..знищувати.треба.безжально.щоб.не.було.потомкив.таким.иудам.не.мисце.на.земли

  12. А когда они меняли все названия городов,улиц,проспектов не думали о больных,стариках,чернобыльцах,афганцах??? Наоборот,поубирали все льготы этим людям. А теперь вдруг вспомнили о них.

  13. А де ти був останні 10років???чому сидів і мовчав бо бабло легке давали.а тепер запахло жареним і починаеш горлянку раати!час твій скінчився

  14. А чому ж ви не тратили на них ті великі гроші, що отримували на проїзд, на житло, на оздоровлення, крім зарплатні та премій? Ви ж бо всі там бідні та бомжі, вам про себе дбати треба.

  15. Зеленський, ти що доктор ? навіть Ляшко згадав про проблеми в країні. Всі такі завзяті стали! Одні профі навкруги! Про Пороха я навіть мовчу. Або вилікувався, або симулює покращення.

  16. Зарплаты сотрудникам Офиса президента Украины
    Отделы упразненны.КабМин установил мах 30 000 гр.
    Будут ДИРЕКТОРАТЫ.
    В Директоратах ограничений на ЗП — НЕТ !!!
    ЗП в Директоратах Офиса начнутся с 100 000 гр. !!!!!
    КОНЕЦ ЭПОХИ БЕДНОСТИ НАСТУПИЛ !!!!!
    ВАШЕ СЛОВО ЗЕЛЕБОБИКИ !!!!!

  17. Ляшко скоро разорвёт от зависти.Почему вы собаки бешенные не думали за мосты,за больных детей,за пенсии,за атошников разграбили их земли и попродавали.Почему не ремонтировали больницы и не покупали надлежащее оборудование.И ещё много много почему.А теперь тебя с.трибун разрывает.Проснулся гнида…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>