11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко про таємні домовленості Зеленського в Європі: Це може закінчитися імпічментом

Ляшко вимагає створити ТСК щодо обставин повернення російської делегації до ПАРЄ і участі в цьому процесі президента Зеленського.

Про це політик заявив в ефірі каналу NewsOne.

«Зеленський учора заявив, що під час візитів у Берлін і у Париж його поставили перед фактом, що було прийнято рішення про повернення російської делегації до ПАРЄ. Чому тоді він не зібрав МЗС і українську делегацію, яка їхала на засідання у Страсбург, щоб повідомити цю інформацію і виробити план дій? Президент не повинен погоджуватись із «фактами», коли вони шкодять національним інтересам України. Він мав взяти позицію лідера і зробити все, щоб зламати прийняте рішення – поїхати разом з нашою делегацією у Страсбург і переконувати депутатів ПАРЄ не робити цього. Але він погодився на повернення російської делегації в обмін на обіцянку звільнити наших моряків», – обурився Ляшко.

Народний депутат зазначив, повернення українських військовополонених, про яке домовився Зеленський принизить їх самих і нашкодить міжнародному авторитету України.

«Москва пропонує передати наших моряків, якщо вони будуть засуджені за російськими законами і відбуватимуть покарання в українських тюрмах за злочини вчинені начебто на території РФ. Це зневага до наших моряків, які тривалий час сидять у Росії і заявляють про свою невинуватість. Крім того, якщо ми погодимось на ці умови, то самі визнаємо рішення міжнародного трибуналу, яке визнає наших моряків невинними, недійсним», – підкреслив лідер Рдаикальної партії.

Ляшко запевнив, що доб’ється ретельного розслідування обставин повернення російської делегації до ПАРЄ.

«Ми вже звернулись до МЗС і вимагаємо оприлюднити стенограму переговорів Зеленського з лідерами Франції і Німеччини щодо ПАРЄ і наших моряків. Якщо президент погодився на цю авантюру: повернення російської делегації в обмін на звільнення військовополонених, це, як мінімум, зловживання службовим становищем. Тому я наполягаю на розслідуванні і наступного тижня ставитиму питання по створення ТСК у парламенті. Це надзвичайно скандальна історія, яка може закінчитись для Зеленського імпічментом», – підсумував Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Ляшко підозрює Зеленського у держзраді і вимагає оприлюднення стенограм його міжнародних зустрічей.

78 КОМЕНТАРІ

  1. У Ляшка мстя будет страшная.Что только не лепит эта дрянь.Так у пороха скоро все бабки закончатся шакал отрабатывает на совесть.

  2. Якого хрена цi безтолковi ледарi роблять у ВР?! Ляшко заколись вильми врятуй Украйiну вiд трутнiв i колорадських жукiв!!!

  3. Вот бл@дь,неугомонный!Кто ему пишет всю эту херню?Добросовестно отрабатывает”чьи то” деньги.А то уже в лотерею выиграть нельзя будет,потому что пролетает мимо Рады.Но у него есть “хобби”,вон рот перекошеный какой!!!

  4. Ніколи не любила Ляшка, слів багато, а діла мало. І зараз так само слів багато, а діла буде мало, але в його словах є правда, над ними варто задуматися, бо скоро парламентські вибори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>