9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Прикордонники відновили роботи з облаштування держкордону з Росією

Від 1 квітня розпочались активні роботи з реалізації запланованих заходів на українському кордоні.

Про це пише “Національний Промисловий Портал”.

Зокрема проводяться роботи на ділянці Луганської області. Підрядні організації провели підготовчі роботи для будівництва рокадних доріг, проводиться улаштування загороджень та протитранспортних ровів. Продовжуються проектно-вишукувальні роботи.

Як повідомляється, на цей час тільки на ділянці відділу прикордонної служби «Лозно-Олександівка» улаштовано 6,3 км загороджень зі спіралі типу «Єгоза» та улаштовано понад 13 кілометрів протитранспортного (протитанкового) рову.

Тоді як, на ділянці Золочівського району Харківської області проводяться роботи з обладнання системи відеоспостереження та контролю, прокладання переходів через складні або нестандартні ділянки місцевості, здійснюється доставлення щебеневої продукції із залізничної станції до місць виконання робіт та коригування проектних рішень.

Окрім Луганської та Харківської областей, проводяться роботи з реконструкції, будівництва та облаштування об’єктів у Чернігівській області. Також проводиться розроблення проектно-кошторисного документа щодо інженерно-технічного облаштування державного кордону у межах Сумської області.

Загалом на 2019 рік планом передбачено виділення з бюджету 400 млн грн. За ці кошти заплановано розгорнути 5 комплексів відеоконтролю та сигналізації, улаштувати 50 кілометрів протитранспортних ровів, 9,5 км сітчастої огорожі, 47,9 км загороджень зі спіралі типу «Єгоза», прокласти 65,8 км рокадної дороги, обладнати 40 переходів рокадної дороги через складні ділянки (яри, канави тощо), виконати роботи з реконструкції приміщень для підрозділів охорони кордону на 3 об’єктах та низку інших важливих робіт.

Нагадаємо, що у Львівській області тестують новий пункт пропуску з Польшею.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>