2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Львівській області тестують новий пункт пропуску з Польшею

Львівській області 6, 13 та 20 квітня у тестовому режимі працюватиме новий пішохідний пункт пропуску «Лопушанка — Міхновець» на кордоні з Польщею.

Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на «Польсько-український портал».

Повідомляється, що пропуск громадян на територію Польщі буде відбуватися з 10:00 до 12:00, а повернутися можна буде з 16:00 до 18:00. Пропуск буде здійснювати також для осіб із велосипедами.

Для подорожі потрібно мати з собою закордонний біометричний паспорт, а для власників звичайних закордонних паспортів необхідною є віза. Власники карток малого прикордонного руху (MRG) зможуть перетнути кордон за наявності закордонного паспорта старого зразка без візи.

Зазначається, що Львівська обласна державна адміністрація вже розробила та скерувала до Кабміну техніко-економічне обґрунтування відкриття ПП «Лопушанка — Міхновець». Цього року заплановано розроблення проектно-кошторисну документацію будівництва пункту пропуску та під’їзної дороги.

Міністерство закордонних справ України отримало доручення від уряду розпочати процес укладення міжурядової угоди з Республікою Польща у формі обміну нотами про відкриття пункту пропуску.

Нагадаємо, ротвейлер на прізвисько Дайвер, якого Олег Ляшко віддав на службу Державної прикордонної служби, затримав контрабандистку з Туреччини на українсько-польському кордоні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>