9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Придністров’я відкриває представництво в РФ на чолі з ватажком “ДНР”

У Москві відкриють представництво невизнаного Придністров’я, яке очолить колишній “віце-прем’єр” і “глава МЗС” так званої “ДНР” Александр Караман, включений у санкційні списки ЄС.

Про це повідомляє Newsmaker з посиланням на повідомлення придністровського МЗС.

Як розповів глава придністровського МЗС Віталій Ігнатьєв, нове представництво також дозволить “активізувати стратегічне партнерство з Росією”. “Це важливий крок у напрямку інтеграції, взаємодії Придністров’я з Російською Федерацією”, – додав він.

Про роботу нового представництва повідомив і лідер Придністров’я Вадим Красносельський. “Кожен громадянин ПМР зможе подати в дане представництво заяву, і йому буде надана допомога, залежно від ситуації”, — розповів він, додавши, що буде проводити там зустрічі і консультації з співвітчизниками.

Раніше Красносельський повідомляв, що представництво очолить Александр Караман, який з 1991 по 2001 роки займав пост віце-президента Придністров’я. Пізніше Караман очолював партію “Родина”, яка в період перебування при владі Євгена Шевчука перебувала в опозиції.

У 2014 році Караман покинув Придністров’я, а влітку того ж року з’явився в невизнаній “Донецькій народній республіці”, де зайняв пост віце-прем’єра з соціальних питань, а пізніше — глави МЗС. З листопада 2014 року по грудень 2015 року Караман керував Апаратом Ради міністрів “ДНР”, потім поїхав до Росії. Александр Караман включений в санкційні списки Євросоюзу і США у зв’язку з подіями на Донбасі.

Нагадаємо, що у Москві обирають запобіжні заходи чотирьом українським морякам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>