15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Протеже Супрун Владлена Дубініна – фігурант справи НАЗК

Призначена Уляною Супрун в. о. ректора Одеського медичного університету Владлена Дубініна – фігурант антикорупційного розслідування НАЗК.

У липні минулого року за наполяганням Уляни Супрун МОЗ розірвав контракт з ректором Одеського МНУ Валерієм Запорожаном. Пост ректора він займав 23 роки.

На місце Запорожана Супрун призначила Владлену Дубініну. Відповідний наказ про призначення Дубініної в о. ректора Одеського медуніверситету очільниця МОЗ підписала 7 вересня.

Наказ Уляни Супрун про призначення Владлени Дубініної в. о. ректора Одеського медуніверситету

Але як з’ясувалося, на відміну від свого попередника, який ніколи не звинувачувався в корупційних діях, протеже Супрун фігурує в розслідуванні Національного агентства з запобігання корупції, на чиновницю складено адміністративний протокол.

Протеже Супрун Владлена Дубініна

У грудні минулого року НАЗК внесло Владлену Дубініну в ТОП-10 порушників антикорупційного законодавства. В. о. ректора Одеського медуніверситету викрили в несвоєчасному наданні інформації про істотну зміну в майновому стані. На чиновницю складено адмінпротокол за ч.2 ст 172-6 КУпАП.

Тоді у НАЗК зазначили, що адмінпротокол є «підставою для здійснення досудового розслідування або провадження у справі про адміністративне правопорушення в судовому порядку відповідно».

За інформацією ЗМІ, НАЗК визнало Владлену Дубініну порушницею антикорупційного законодавства, оскільки вона не задекларувала подаровану квартиру вартістю 687 тисяч гривень.

Нагадаємо, Адмінсуд Києва за позовом депутатів Радикальної партії Олега Ляшка заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки в.о. міністра охорони здоров’я.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>