10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Протестувальники запалили лампадки і фаєри вимагаючи відповідей щодо смерті Гандзюк

Люди, які прийшли на акцію протесту щодо розслідування справи Катерини Гандзюк, розгорнули плакати, запалили лампадки та фаєри біля будівлі Адміністрації президента на вулиці Банковій у столиці.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій.

За його словами, біля АП наразі перебуває близько п’ятидесяти людей.

Протестувальники розгорнули величезні плакати не тільки з іменем Гандзюк, а й з іменами інших активістів, вбивства та напади на яких розслідуються не результативно.

Люди ставлять лампадки у пам’ять про активістку та інших активістів.

Наразі деякі з присутніх запалили фаєри.

В анонсі акції зазначається, що о 19:00 активісти прибудуть на Банкову, де будуть вимагати від президента Петра Порошенка відповідей на питання про вбивство херсонської активісти. О 20:30 вони перемістяться на вул. Турівську під офіс ВО «Батьківщина».

«Півроку з дня нападу на Катерину Гандзюк. Три місяці з дня смерті Каті. Тиждень – з дня заяви її батька Віктора Гандзюка щодо причетсності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Ми чули багато виправдань, погроз, звинувачень у маніпуляціях, провокаціях та політичних інтригах від ймовірних вбивць. Їх думка нас вже давно не цікавить. Цікавить думка Петра Порошенка та Юлії Тимошенко», – говориться на сторінці заходу.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці у посиленому режимі охороняють будівлю Адміністрації президента, під стінами якої сьогодні має проти акція протесту «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Фото – Роман Пєтушков  

для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>