9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

«Хто замовив Катю Гандзюк?»: правоохоронці посилено охороняють АП від активістів

Правоохоронці у посиленому режимі охороняють будівлю Адміністрації президента, під стінами якої сьогодні має проти акція протесту «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Про це з місця події повідомляє кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

Під будівлею АП перебувають сотні правоохоронців, вантажівки для перевезення спецпризначенців та легкові автомобілі поліцейських.

В анонсі акції зазначається, що о 19:00 активісти прибудуть на Банкову, де будуть вимагати від президента Петра Порошенка відповідей на питання про вбивство херсонської активісти. О 20:30 вони перемістяться на вул. Турівську під офіс ВО «Батьківщина».

«Півроку з дня нападу на Катерину Гандзюк. Три місяці з дня смерті Каті. Тиждень – з дня заяви її батька Віктора Гандзюка щодо причетсності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Ми чули багато виправдань, погроз, звинувачень у маніпуляціях, провокаціях та політичних інтригах від ймовірних вбивць. Їх думка нас вже давно не цікавить. Цікавить думка Петра Порошенка та Юлії Тимошенко», – говориться на сторінці заходу.

Нагадаємо, у Тимошенко намагаються виправдати вбивцю Катерини Гандзюк

Фото – Роман Пєтушков  

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>